уторак, 3. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -3.01.2023.- ulazak tranzitne Venere u znak Vodolije

 

Utorak, 3.01.2023 - Venera od 3:10am menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodolije u kome će boraviti do 27.01. Pred nama je potreba za izazovima, emotivnim promenama, slobodom, slabijom kontrolom i prijateljstvom. Posebni izazovi i testovi na polju emocija/ druzenja mogu biti 15 i 22.01.

Jak intezitet emocija očekuje se 9.01. kada će tranzitna Venera napraviti i trigon sa r Marsom koji može pojačavati emotivna upoznavanja, strasti, neočekivana poznastva i burnija i dinamičnija dešavanja. Srećan aspekt izmedju tranzitne Venere i Jupitera 4.01. doneće zaštitu neba, pomirenja, dobre mogućnosti preko finansija, naglih zadovoljstava i novosti.

Pred nama do 27.01 energija potrebe za velikim emotivnim budjenjama, promenama, suprotnosti prema sistemu i autoritetima posebno u ljubavi, prijateljstvu, ali energiji slobode i energiji borbe protiv predrasuda u ljubavi. Ljubav će dolaziti naglo, ali može biti problema oko trajnog vezivanja. Ljubav će dolaziti preko prijateljstva, interneta, na neobičnim mestima, ali će je biti teško održati, ali ovog prvog meseca Nove 2023 emotivna iskustva mogu pomeriti tlo, ali doneti veoma važne karmičke lekcije. 



Mesec od 3:45am prelazi u znak Blizance. Energija pojačane komunikacije, putovanja, radoznalosti za nešto novo, okrenutosti rodjacima, prijateljima, pričljivosti i detinjastom ponašanju. Veća okrenutost deci, ali i starijima.

Od 3:50 trigon Venere i Meseca može doneti nagle i neočekivane pozitivne situacije, dobru noć za ljubav, zadovoljstvo, a za one koji rade u ovo vreme i dobro vreme za novac.

Od 6:38 sekstil Meseca i Jupitera donosi vreme blagostanja, optimizma, osmeha, dobre energije, povoljnih vesti, pozitivnih aspekata kroz obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, pažnju i potrebu za nekim pozitivnim ličnim promenama. 

Od 20:48 potrebno je obratiti pažnju jer jaka konjukcija Mesec r Mars može pojačavati svadje, tenzije, povrede, osetljivost kroz koncentraciju, okruženje, nezgodne situacije, kritike, intelektualnu provokaciju ili posebno neprijateljstvo. Obratite pažnju šta kome govorite i kome se poveravate!



Srecno- Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski