среда, 25. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -25.01.2023.


 Mesec u Ribama u konjukciji sa svojim vladaocem Neptunom kroz znak Riba otvara jutarnje časove današnjeg dana Meseca nosi suptilnost, predosećanja, prolazni strah od previranja izmedju onog što je bilo i onog što osećamo da želimo da uradimo.Ipak, jutarnji časovi veoma kreativni, a možemo izvući i neku poruku mudrosti, onako spontano...

Skrivena osećanja i neki čudan predosećaj koji naginje ličnoj " vidovitosti".Potreba za tišinom u nekoj meditaciji ili jutarnjim joga vežbama može skrenuti misli od vremena i vesti koje praznjikavo prolaze iz čas u čas. Neki lep tuš pred početak dana i osećanje da nas univerzum nekud vodi ali zapravo u veoma intezivnim emocijama koje nas mogu lično zbunjivati. Šta to univerzum lično želi da kaže? Disanje i brojanje, pa nek počne dan....

Planeta Sunce danas u vrlo optimističnom aspektu sa Jupiterom u sekstilu može doneti i ono malo sreće je potrebno, ali motivaciju, podršku prijatelja, dobro za obrazovanje, kontakte sa prijateljima, inostranstvo, jako dobro vreme za molitve ili neki jači kontakt sa univerzumom u toku prvog dela dana. Muzika kao večita inspiracija. Dobro za zakon i pravne procese, ali neke kao olakšavajuće političke okolnosti. 

Danas je poverenje i čuvanje tajni posebno važno.Do večernjih časova energija mira sa samim sobom i osluškivanja najranjivijih tačaka unutar nas može itekako da nam pomogne u nekakvom suočavanju, ali razvoju sebe. 


U većem delu dana mir, tišina mogu umiriti emocija koje se polako oslobadjaju od prethodnih pritiska, a posebno u smirenju nervnog sistema što je danas posebno važno. Ulepšavanje, kozmetika, estetika, muzika, film, umetnički podsticaj mogu pozitivno uticati na spoljne faktore. U suprotnom ako krenete u dan sa velikom brigom i trošenjem strahovi mogu da vas nadvaladaju i napadaju imunitet. Danas i spavanje može posebno biti dobra regeneracija od svega prethodnog. Sekstil Mesec/ Pluton od 17:17 doneće snagu, lak dolazak do neke istine, okrenutost misticizmu, i danas veliku ulogu igra da negde svoju priču nekom poverite u 4 oka, jer bi mogli imati neki vid oslobadjanja. 

Kolektivno posebno popodnevni časovi osetljivi za veoma senzitivne osobe, meteropate, ali mogu doneti probleme na morima/ rekama. U povećanju trovanja i virusi. 

Od 19:49 Mesec prelazi u vatreni znak Ovan.

Jača mentalna aktivnost i veća snaga i hrabrost, potreba za nezavisnošću i potreba da ipak izadjemo iz neke izolacije. Vreme jačih strasti na emocionalnom odnosu i okretanju fizičkom izgledu. Mesec u praznom hodu do 23h nosi vreme kada treba mirovati i izbegavati neke brze lične odluke. Period do subote nosi aktivniju energiju nekog budjenja i potrebe da nešto konkretizujemo.




Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski