уторак, 24. јануар 2023.

Dnevna doza Lune - 24.01.2023


 Mesec u Ribama sanjalački, maštovito, povremeno usamljenički traži duhovni kutak za sebe. Iz tog razloga danas treba zanemariti neke veće odluke. Imaćemo potrebu da se negde ušuškamo uz neki film, opustimo uz neku super masazu, ujutru meditiramo uz relax muziku, da dišemo i pratimo otkucaje svog srca. Gužva, buka, brzina danas loše utiče na psihu i može doneti nesnadjenost. Zato ako morate izgurati dnevne aktivnosti, polako...

Danas možemo imati osećaj da smo na nekom mostu sudbine i da zapravo ne znamo tačno na koju bi stranu. Takodje, ako bi nam neko postavio pitanje konkretno, osećanje upravo da zapravo osećamo, a ne znamo kako da objasnimo šta bi to želeli, jeste na snazi. 

Ima dana u nedelji kad možemo biti dovoljni sami sebi ili kada nam treba tišina i konekcija sa nebom na svojstven način. Danas jeste takav dan. Vi ne znate da iz tog mira može da se pokrene neka super ideja koju treba zapisati ili odmah staviti u planer. Samo treba osećati i pratiti. Svakako da danas možemo osećati umor u nogama a meteropate će se žaliti na vreme. Kupovine, posete, taksi usluge sve to nekako traži strpljenje, ali i slušanje bučnih kolega ili taman posla svadje može doneti potrebu da stavimo slušalice i pustimo omiljenu muziku u pauzi za doručak/ ručak...

Kao u onim američkim filmovima posle napornog dana najviše nam može prijati neka lepa kupka  sa upaljenim svećama, čašom vina, da izbacimo i spoljni i unutrašni stres ili šetnja sa kućnim ljubimcem koji jedva čeka da nam prenese ljubav koja nam je tako potrebna. Idealizacija, maštarije mogu da nas malo odvedu u krajnost, ali da nam prijaju. Nemojte zanemariti danas radoznalost na pogrešnom mestu od strane komšija ili kolega od kojih bežite da vas ne bi sačekali sa pričom o politici ili poskupljenju. Danas vam treba da se negde konektujete sa Višim Ja, ali sa samim sobom. Ko ima decu, može se smejati ludorijama, ali i može biti jedna nežna ljubav i izvesna flegmatičnost da se i tu oseti ljubav koja daje oslonac.

Oni koji su prolazili ovih dana kroz dramatičnije emotivne epizode, biće smireniji, ali potišteniji i još uvek pod nekim utiskom. Sklonost i povlačenju i razmišljanju sa samim sobom. Negde ćemo tražiti svi neki znak sa neba. 

Od današnjih aspekata: 

8:58am Mesec u znaku Riba u kvadratu sa Marsom u znaku Blizanaca - pojačan stres, žurba, paziti na reči, mentalni umor praćen stresom, nerazumevanja sa okruženjem ili familijom, prolazne nezgodne situacije, opreznost pri rukovanju volanom, ali i oštrijim predmetima. Neka konfuzija i zaboravnost pomešana sa hiljadu obaveza. Možda i neka nerazumljivija poruka. 

11:00 Mesec u Ribama sekstil Merkur iz znaka Jarca - ipak vreme neke trezvenije i praktičnije energije kada može da se istovremeno pokrene i praktična i kreativna strana, i stručna i saosećajna. Ne tako loše vreme za trgovinu, sredjivanje papirologije ili sitnijih poslova, neki sastanak koji je trebao da se održi ranije ili neki vazan razgovor. 

18:44: Mesec u znaku Riba u sekstilu sa Uranom iz znaka Bika - potreba za mirom, ali slobodom. Vreme i pojačanih vizija, predosećanja i neke manje promene koja može doneti naglo povećanje raspoloženja. Dobro za kraća putovanja ili neku prolaznu kafu. Povoljno za hobije i inovacije. 

Danas nije loše ako možete ostati kući, napraviti užitak i uz to možete završiti više posla ili se prosto regenerisati za naredne dane. 



Srećno - Astro Luna

Preporuka za danas i Asmr za dubok san i smirenje:-))



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski