Dnevna doza Lune -23.01.2023.


 Pod uticajem smo Mladog Meseca u znaku Vodolije sa čijim uticajem počinjemo novu januarsku nedelju. Venera i Saturn testiraju emotivno strpljenje, snagu i mnoge veze koje deluju još uvek sveže, ali sve one gde se negde ljubav zagubila ili izgubila. Uran izlazi iz retrogradnosti i donosi kao neki vid oslobadjanja od starih modela i ranjivih tačaka prošlosti.

Mesec u Vodoliji povećava potrebu da se podele slična iskustva i negde pokrene ova nedelja sa nekim oslobadjanjem od prethodnog perioda. Svakako možemo biti u energiji do 18:37 da nas interesuju inovacije, tudji problemi, da možemo biti humani, ali ne možemo osporiti da se oseća neka kolektivna tuga ili osećanje ograničenja koje već duže traje. Danas je i pozitivan dan da iz neke tuge, bola ili osećanja da nešto morate uraditi novo za sebe, pokrenete svoje najbolje ideje koje ćete staviti na papir ili pokrenuti sa konkretizacijom. Jako dobro vreme za mentorski rad, učenje ili prenos znanja na druge. 

Jaki snovi koje treba ispričati drugima. Osećanje da se iz neke usamljenosti pokrene potreba da nešto potpuno novo uradimo za sebe/ druge. Potreba da se i drugi osećaju dobro ili da se pomogne slabijima. 

Konjukcija Mesec/ Saturn od 10:30 bez obzira na neko potištenije osećanje može doneti upravo taj smer, uraditi nešto za sebe, poslušati i pratiti poruke univerzuma, izaći iz neke svoje apatičnosti i pokrenuti se. 

Konjukcija izmedju Meseca i Venere od 11:20 nosi vreme ljubavi, zahvalnosti, pozitivno za menja kupovine, donosi odlično vreme za upoznavanja, druzenja, sticanje prijatelja, može doneti iz neke tuge naglo raspoloženje i promenu energije. Mogućnost nagle pomoći, povoljno vreme za zaradu. 

Mesec od 18:37 menja znak i ulazi u poslednji Zodijački znak, vodeni znak Riba. Bez obzira što će nam klimatski uslovi smetati i uticati na nagle promene raspoloženja, uticaj Meseca u Ribama podstiče romantičnost, intezivna, sli skrivena osećanja, potrebu za ljubavlju, ali i da najbolje poslovne stvari mogu da se urade u nekom svom slobodnom prostoru gde smo sami sa sobom.Iako, mogu biti povećani strahovi, psihološka osetljivost i unutrašnji nemiri vezani za nepoverenje iz prethodnog perioda, osećanja, intuicija treba prepustiti i treba se opustiti. Dobro vreme da se okrenete sebi, svom telu, da delite stvari sa drugima, da se posvaetujete sa nekim stručnim ili da pokrenete svoju kreativnost. Srećno - vaša Astro Luna


Detaljniju sliku o Mladom Mesecu, konjukciji Venere i Saturna, ali nedeljnom pregledu Meseca i ostalih planeta do kraja meseca možete pogledati na mom youtube kanalu: 

Link: 

Коментари

Популарни постови