петак, 20. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -20.01.2023.


 Sveti Jovan - svima koji danas slave ovu lepu slavu - Srećno i sva ispunjenja:-))

Vodolije - Srećan rodjendan

Sunce menja znak i od 9:31 ulazi u znak Vodolije. Sunce je ovde najslabije u svom izgonu je. Vodolija je najmladji znak Zodijaka. Buntovnik i borac za demokratiju, prijatelj celom svetu, okrenut promenama, protivnih predrasuda i dogmi. Vreme koje je pred nama doneće period budjenja i želje da se promenimo. 

Mesec danas u znaku Jarca. Raspoloženje radno, ali sa povremenim pesimizmom i brigom. Ipak, jutarnji časovi nose dosta vesti, a danas je super dan da sve što nije baš islo( dogovori, potpisivanja, organizacija i kupovina dnevnih stvari) se pokrene. Mesec i Merkur u konjukciji od 9:32 nose i sklonost planiranju, organizaciji, odgovornosti. Odlično vreme za učenje, krakotrajna putovanja, prodaje koje se duže čekaju. 

Povoljno vreme da uz laganu muziku pokrenete svoju kreativnu stranu i krenete korak po korak sa čišćenjem, uredjenjem, radom i da uvedete malo više discipline. Pozitivno vreme da isprobate neki novi recept ili radite sve ono za šta niste imali vremena baš tad. 

Odlično vreme za film, opuštanje, neku masazu i ušuškanost , ali i da izadjete iz linije komfora posle dužeg vremena zbog trigona Mesec / R Uran od 19:56 kada možete da nešto novo pokrenete. Neki poslovi se moraju ostaviti i za rad preko vikenda. Može biti neodvršenog posla još od prošle godine, zbog kašnjenja ili odlaganja nekih obaveza. 



Srecno - vasa Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski