четвртак, 19. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -19.01.2023.


 Poruka Meseca danas je negde izmedju optimizma i probijanja svetlosti. Malo entuzijazma ukoliko ignorišete sve loše vesti i napravite sebi neki svoj prostor interesovanja, po koja migrena i to ona meteropatska jer je Sunce i na poslednjem stepenu znaka Jarca. Negde danas zavrsavamo sa svim kočnicama, možemo osećati itekako neku težinu u grudima, ali bi bilo super da uzmemo neki planer i zapisemo danas sve želje, posebno planove za putovanja, ispite, hobije, kurseve, zdrastvene preglede ili nešto obavezno koje bi trebalo završiti do sredine proleća. 

Pošto je Mesec u opadajućoj fazi i dalje možemo duhovno da se konektujemo sa svojim slabostima, ali da na njih počnemo da gledamo optimističnije u smislu rada na njima. Po principu: Znam, svesna sam, Uradiću, Počeću....

Danas je i odličan dan da se oslobodite izgovora i opravdanja. Planirati i ići ka tome da to uradite. Hrabrost i odlučnost može imati efekta u prvom delu dana. Povoljnosti kroz obrazovanje, putovanja ili daljine. Potreba za mirom, ali konekcijom sa nečim uzvišenim Jaka vera.

Jutarnji časovi zbog kvadrata Mesec/ Neptun sanjivi, negde ćemo malo biti mislima u svom svetu, kafa i dobar tuš mogu pomoći ili pokretanje mašte i kreativnosti. Izbegavajte guzve, kupovine, potpisivanja, moguce greske. Teže ustajanje ili potrebno više kofeina.Potreba za mirom da bi se bolje započeo dan. Čutanje ujutru zlata vredno.

Od 11:10 sekstil Mesec/Saturn mogu da nas poguraju da pokrenemo odgovornosti, završetak onog što stoji, da odrqadimo ono što je planski. Može biti dobro. Pozitivno za primanje sitnijih sugestija od prijatelja ili mudrijih saveta od starijih. 

Od 20:13 Mesec menja znak i ulazi u znak Jarac. Vreme mirovanja jer će Mesec biti u praznom hodu. Vreme kada treba iskoristiti za odmor i po koju sitniju obavezu od ranije, ali ništa veliko. Duboka razmišljanja o periodu koji je prošao i koji dolazi. Ozbiljnije misli. Porast reumatskih problema. Ipka istrajnost iako raspoloženje ne na nivou neke velike sreće. 



Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski