четвртак, 26. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -26.01.2023.


 Mesec u Ovnu povećava potrebu za ličnom incijativom i sredjivanjem dnevnih aktivnosti u odnosu na prethodne nešto uspavanije dane. Konjukcija Mesec/ Jupiter od ranih jutarnjih časova može pokrenuti više ličnih želja, potrebe za ličnim razvojem i sagledavanjem sebe u drugom smeru. Ambicije u povećanju. Emocija brze, nagle, konkretne, kao i reakcije. Sve što se može završiti danas, ne ostavlja se za sutra. 

Zanimljivo je danas da tranzitna Venera pravi polusekstil sa planetom Pluton i nosi jedan podsvesni, ali ipak i dublji test lojalnosti na polju emocija, prijateljstva, autoriteta ili ljudi iz okruženja. Možete biti u mogućnosti da posebno danas na vrlo dubokom nivou sagledate svoj partnerski odnos, ili da imate potrebu da otkrijete nešto što treba još uvek da ostane tajna. 

Danas svakako imamo energiju emotivne borbenosti, otvorenosti, ali da možemo pokrenuti ili suočavati se sa najranjivijim tačkama našeg unutrašnjeg bića zbog kontakta Meseca i Hirona od podneva. 

Kontakt Mesec/ Jupiter može doneti neki vid lične zaštite ili srećnih okolnosti( može biti u nekim sitnijim stvarima) ali potrebu da se okrenemo i malo sebi, svom telu i svom biću. Sekstil izmedju Meseca i Sunca povećava potrebu za društvenim odnosima i druženju, kao i inovaciji i nekim manjim promenama koje bi mogli napraviti u toku dana. 

Sve što se danas započinje, može izazivati prijatan osećaj i motivaciju. Sve što se završava neki teret ili migrenu. 

Ipak, kontakt Meseca i vladaoca Marsa može danas doneti dosta fizičkih aktivnosti, gužve, dinamike, super nekih ličnih ideja, potrebu da nešto unapredimo, započnemo ili negde da damo lični pečat u nečemu. Danas neku tugu možete dobro sakriti i ponašati se najače.Strahovi ili prolazni bes mogu se pojaviti ili u stvarima kojih se stidimo ili koji nas čine nesigurnim. Prvi utisci mogu biti danas značajni. 

Popodnevni časovi traže bolju koncentraciju, i da malo smirimo energiju ili da se strpljivije usresedimo na ono potrebno. Treba obratiti pažnju na preosetljivost, ego, komunikaciju i da neka prethodna ranjivost ne izadje u vidu ljutnje. Kontakt Meseca i Merkura neće biti prijatan jer može doneti potrebu da nešto konkretizujemo, a da ide sporo, ili da nešto želimo odmah i sad, a da nije vreme. Popodnevni časovi ipak traže da neke stvari malo prepustimo vremenu ili spontanosti. Sve što se bude forsiralo, neće baš ići. Trebaće i vremena u komunikaciji da se razumete sa suprotnom stranom, ali da se nešto odloži ili dobije neka migrena od papirologije, čekanja u redu i sl. 

Zato je današnja preporuka da dan možete započeti sa puno vere i energije, ali vodite računa da je ne istrošite na nešto nebitno i da u popodnevnim časovima ne forsirate nešto po svaku cenu.



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski