петак, 27. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -27.01.2023.


 Sveti Sava -školska slava. Svetac koji me je pratio u jednom teškom momentu pre sedam godina tačno. Uvek mu posvetim par reči. Zahvalnost....

Venera od 3:34am menja znak i ulazi u vodeni znak Ribe. U tom znaku će tranzitno ostati do 20.02. Pred nama je nežnija, emotivnija, sentimentalnija energija. Možemo osetiti nekog ko nam je jako važan, ali se setiti svih onih koji su uz nas bili u nekom lošem vremenu. Vreme platonskih emocija i testiranja ljubavnih odnosa izmedju redova. O Veneri sam pisala više puta, ali imate u tekstu Tranzitna Venera u Ribama i šta sam skorije pričala o periodu koji je pred nama.

Mesec danas  na poslednjim stepenima znaka Ovna na mostu izmedju testiranja strpljenja, odgovornosti i snage. Danas u nekim teškim situacijama možemo pokazati pribranost, ali možemo pasti pod naletom neke nepravde. Veoma povoljno vreme za ličnu motivaciju i veru. Danas možemo biti skloni i veoma dubokoj povezanosti sa drugima, a opet i negde u razmisljanju izmedju onog što vidimo spolja i onog što osećamo iznutra. 



Možemo se prisetiti nekog vremena u kojem smo bili naivni, nevini u svemu ili skloni da učimo prve korake života. Danas se možemo i podsetiti nečeg što je ostavilo jake utiske iz tog vremena. 

Danas veoma pozitivno može uticati vodjenje dnevnika ili obraćanje univerzumu sa nekim jačim željama. 

U porastu pulsirajuće migrene, osetljivost glave, sinusa, pa je preporuka da se više brinete o sebi. Popodnevni časovi nose sekstil Mesec/ Saturn koji donosi vreme poverenja, dobre organizacije, u to vreme možete naučiti nešto propušteno ili primeniti neka znanja. Možete na sebe preuzeti i više odgovornosti.

Večernji časovi u kontaktu Mesec/Pluton kvadrat mogu doneti preosetljivost, uvredljivost, osećanje pritiska pa bi bilo dobro ovo vreme prespavati ili ne započinjati nešto veliko, ali pokušati izbegnuti konflikte. Osetljivost kroz starije/ autoritete. 

Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski