субота, 28. јануар 2023.

Dnevna doza Lune 28/29.01.2023.


 Ovog vikenda imamo uticaj Meseca u znak Bik. Povećan hedonizam, potreba za zadovoljstvom može biti pomešana sa prethodnim emotivnim problemima i stresom. U povećanju jaka potreba za slatkišima i hranom. Mesec šalje poruku sigurnosti i ušuškanosti, ali i nekog strpljenja koje je potrebno. 

Mesec u jutarnjim časovima  u sekstilu sa Venerom može doneti srećno vreme za plodnost i začeća. S obzirom da je Mesec u plodnom, blagoslovenom znaku Bika pod uticajem Venere koja samo što je zašla u romantičan znak Riba pitanje emocija biće važno, kao i jake potrebe za emotivnom i materijalnom sigurnošću.Pozitivno vreme za poklone, ali dan kada možete održati neki vid sigurnosti uz svoju snalažljivost.

Najzanimljive za ovu subotu je Prva četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Bika od 16:20 u kvadratu sa Suncem u znaku Vodolije u potpuno fiksnim znacima. Prva Četvrtina Meseca srednja tačka izmedju Mladog i Punog Meseca predstavlja i neki vid pauze u vreme rastućeg Meseca.Ova faza je odlična da malo razmislite šta želite da presečete, a šta bi želeli da dalje napravite kao neki svoj cilj, smer.Ovo može biti i ciklus važnih lekcija koje ćete dodatno naučiti, ali treba se držati svog osećanja da li da krenete levo ili desno, neće uopšte biti jednostavne odluke, ali budite čvrsti.!


Ovo može biti proces i velikih testova na polju jubavi, prijateljstva i nečega čega želite da se odreknete, ali računajte da je intezitet emocija visok. Ovo je kreativna faza, odlična faza za rast, začeća, proizvodnju nečega, pa navalite..Ovo je i faza u kojoj naše najslabije tačke mogu izaći i možemo se suočiti sa karmičkim greškama, ali puno, puno toga naučiti, pre svega šta želimo dalje da bi nama lično bilo bolje.Prva Četvrtina Meseca biće na fiksnoj zvezdi Hamas .
Ovu lunarnu fazu mogu veoma osetiti Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi baš pred Pun Mesec 5.02. kao pripremu pred potpuno oslobadjanje. Intuicija i nagla hrabrost može biti povećana ovog vikenda u emocionalnim odnosima, ali velika suočavanja( posebno ona koje stoje duže).

NEDELJA, 29.01.2023.

Ovog vikenda a posebno u toku današnjeg dana univerzum nam postavlja veliko i konkretno pitanje: Šta zapravo ti želiš dalje? Može se javiti strah od nemanja i potrebe za štednjom, ali i malo veća doza sebičnosti.A baš u ovoj fazi treba davati i biti human jer to jeste uloga ovog ciklusa.Mnogi mogu ono što ne mogu da promene da kompenzuju sa kupovinama ili da se ponašaju suprotno od onog kako se osećaju. Medjutim, do Punog Meseca mora doći do nekog reza, posebno ako nešto trpite duže kao problem, jer on neće moći da se krije. 
Prva Četvrtina Meseca je posebno srećna: za pokretanja hobija ili ulepšavanja, izlaske na mirna, ali mesta gde baš puštaju muziku koja može da vam promeni raspoloženje, masaže i sve ono što može da donese oslobadjanje od stresa. 

Mesec će u nedelju imati i konjukciju sa Uranom - neka nagla transformacija, vesti i dogadjaji mogu biti aktivni od ranih jutarnjih časova. Neočekivani susreti i ljubav mnogima mogu doći kad najmanje očekuju.


Potreba za uživanjem intezivna. Sekstil sa Neptunom odličan za šetnje, kućne ljubimce, lagani ručak, hobije, neki lep film i potpunhu regeneraciju.Za one koji rade, ovaj vikend može biti plodan. Telepatija i mogućnost neočekivanih susreta, ali i zaljubljenosti koja je pomešana sa maštom, kao i idealizacija ljudi koje volimo pojačana. 
Ovaj vikend otvara emocije, rast nečega, ali i želju da se negde nadje smer i promena sa kojom ćete ući u naredni mesec. Razmišljanja intezivna o budućnosti, tjs vremenu koje dolazi.



Lp vikend, vasa Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski