уторак, 31. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -31.01.2023.


 Ovaj mesec zavrsavamo sa uticajem Meseca u Blizancima, što ćemo imati i kroz sam ulazak i kraj sledećeg meseca. Danas se negde povećava svest našeg intelekta, potencijala, razmišljanja koje trebamo staviti u prvi plan. Prenos intelektualne energije i reči mogu biti izuzetno značajne. Razgovori o svemu i radoznalo traganje za odgovorima na raznim poljima. Smeh, vedrina i fleksibilnost su potrebni da se ne razmišlja ili podseća na neke teške teme. Uloga uticaja Meseca u Blizancima je socijalna, ali i snalažljiva, pa može doneti da danas imate više opcija da rešavate stvari koje želite. 

Uticaj polusekstila Venere i Jupitera može danas dati začin toplije energije. Mogućnost poklona, nekog zadovoljstva, i pokretanja i sopstvenog doživljaja može biti lepa. Pozitivno vreme za sticanje novih kontakta ili prijatelja. Povećana popularnost i izlasci. 

Od ranih jutarnjih časova Mesec će se prvo naći u konjukciji sa Marsom i doneti jak mentalno emotivni dozivljaj. Mnogo vesti, informacija, mentalnog pokreta, potrebe za saznanjima, ali dobre energije kroz pisanje i učenje. Ipak, nešto nezgodnije vreme još uvek za mladje pripadnike, saobraćaj i osetljivost disajnih organa. 

Mesec će biti u sekstilu sa Suncem i pokrenuti poslednjeg dana ovog meseca i potrebu za promenama. Dobro vreme za važne sastanke, dogovore, putovanja, kontakt sa prijateljima, ali da se iz neke teške vreme ipak izvuče i osmeh i šala. Mogucnost zarade ili povoljnih vesti iz inostranstva. Osećanje sporog, ali sigurnog pokreta. 



Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski