среда, 1. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -1.02.2023.


 Dobrodošao novi mesec - Februar 2023:-))

Detaljno sam vam opisala mesec po danima, ali ću svakako pisati svakodnevno o promenama. 

Najznačajnije promene: 

Sunce u Vodoliji kvadrat Uran -4.02.

Venera u Ribama kvadrat Mars u znaku Blizanaca -4.02.

Pun Mesec u Lavu -5.02.

Merkur prelazi u znak Vodolije-11.02.

Venera u konjukciji sa Neptunom u Ribama 15.02.

Sunce konjukcija Saturn kroz znak Vodolije -16.02.

Sunce ulazi u znak Riba -18.02.

prelazak Venere kroz znak Ovan -20.02.

Merkur u Vodoliji kvadrat Uran -21.02.

Merkur u Vodoliji trigon Mars u Blizancima- 22.02.


Prvi dan novog meseca započinjemo pod uticajem Meseca u znaku Blizanaca. Blizanci su znak digitalne komunikacije na koju svi možemo biti oslonjeni.Neki napori koje ste uložili od Mladog Meseca danas mogu imati efekat ili smer. Danas možemo imati mogućnost da razmotrimo neke opcije da sve što nam deluje nemoguće, itekako može biti moguće.Danas je jako važno da koristite intuiciju, posebno kad primate informacije. Sklonost prilagodjavanju svakoj situaciji, iako možemo osećati u ranim jutarnjim časovima preosetljivost, umor i sklonost da malo budemo sami sa sobom.

Danas možemo uživati u nekom mentalnom izazovu da istražujemo nešto novo. Iako možemo biti skloni promenama raspoloženja, ipak puno radoznalosti, pokreta, obaveza, razigranosti.Postojaće problem da se usmerimo konkretno na jednu stvar.U zdrastvenom smislu, preporuka uzimanju magnezijuma, jer može pozitivno uticati na nervni sistem posebno u ranim jutarnjim časovima, kada koncentracija može biti u padu.

Dan možemo započeti pod nekim utiskom i sna koje smo proživeli dublje. Možda će nam trebati više vremena da se razbudimo. Od 13h možemo računati da budemo korisniji, odgovorniji i organizovaniji i skloni da pokrećemo i nešto novo i raspršimo energiju na više strana. Naravno, ceo dan nosi da će nam komunikacija biti jako važna. 

Mesec ulazi u svoj dom u znak Rak od 21:13 i s obzirom da neće primati nijedan aspekt do sledećeg dana biće u praznom hodu. Iz tog razloga potrebno je od tad ne donositi nikakve velike odluke, i okrenuti se domu, porodici, odmoru, zapisivanju onog što želite da uradite prve nedelje ovog meseca.Kada je Mesec u Raku, svakako je pojačana senzitivnost, sentimentalnost, zaljubljivost, nostalgija.





Srećno u novom mesecu - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski