четвртак, 2. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -2.02.2023.


 Mesec u Raku kroz ceo dan. Promene raspoloženja ko vreme, malo jeseni, pa malo zime, pa poneko prolećno sunce koje izvire. 3 dana pred Pun Mesec hormoni mogu da prorade na sitnice i izazove suze, pa smeh. Rak upravlja sigurnošću, emocijama, pa može da izazove i probleme sa varenjem, pre svega stomakom, razlog može biti da nešto trenutno prolazite što se prenosi na ishranu. Nagli apetit i nezadovoljstvo pomešan posebno u jutarnjim časovima usled kvadrata Meseca i Jupitera. 

Topla kupka, meditacija, laganija ishrana, disanje može pomoći u jutarnjim satima ako osetire ove znake. Preosetljivost i uvredljivost, pa nagla euforija. Rak često priziva našu Unutrašnju majku da nas zaštiti. Zato će nam danas biti jako važno da imamo osećanje sigurnosti ne samo od najbližih, nego i od okruženja. Pojačana stidljivost i ignorisanje tema koje mogu dotaći slabe tačke. Česta opravdanja mogu doneti i skrivanje slabih tačaka. Moguća veća očekivanja, pa je danas potrebno da pratite svoje duhovno biće, ali svoju dušu, ali da otkrijete šta vas tišiti i odmah poradite na tome. 

Pokušajte danas da ne prenosite privatne stvari u poslovne. Malo podelite ono što trebate i ono što imate. Privatnost će biti važna. Ne tako loš dan za kućne poslove, ali najviše da malo poradite na svojim emocijama. Pravite češće pauze Dišite. Ako imate mogućnosti lezite, i zatvorite oči. Pokušajte da nadjete sliku sebe koju želite da vidite. 

Trigon Mesec/ Venera od 13:15 nosi veće zadovoljstvo, poklone, moguću zaradu, odličnu intuiciju i telepatsku povezanost sa ljudima koje volite. Ovo vreme može biti lepo za ulepšavanje, kupovinu stvari za dom, odnos sa ženama u porodici, ali i za ljubav. Može se desiti da baš u tom momentu mislite o osobi koju volite i da se ona javi/ pojavi.

Danas može biti dobro vreme za zdrastvene savete, bez obzira na unutrašnje strahove i osećanje straha od nepoznatog. Veoma je važno da danas svoje potrebe malo stavite u prvi plan, jer možete uštedeti na nervozu, jer ceo dan može doneti velike oscilacije u raspoloženju...



Srećno - vasa Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski