петак, 3. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -3.02.2023.


 Mesec u Raku i dalje nastavlja svoje kretanje tražeći sa jedne strane neki vid zaštite, zagrljaj bez reči, gledanje starih filmova i podsećanje na neko fino vreme, ušuškanost i potrebu za domom. Potreba da brinemo o drugima biće pojačana, posebno ako imate kučnog ljubimca možete primati dodatni izvor dobre energije.

Mesec u Raku nas danas podseća i na nešto bolno, ali nešto što trebamo da uradimo za sebe da bi se bolje osećali. Koliko god je pred nama i dalje sentimentalni dan, sa većim intezitetom emocija, možemo danas da probudimo neku super ideju, nadjemo neko brzo rešenje, uradimo nešto za svoj prostor da se bolje osećamo ili da prosto razmislimo i primirimo energiju.

Danas možemo biti i dobri savetnici u prolazu kupujući namirnice gde nam se može požaliti komšinica, ali možemo da osetimo potrebu da nešto što dugo trpimo u sebi ispričamo prvoj osobi koju smatramo dobrim slušaocem. 

Danas treba pratiti misli, prve osobe koje nam padnu napamet trebalo bi da pozovemo i poželimo im nešto dobro.


Opozicija izmedju Meseca i Merkura od 13:10 nosi da možemo imati problem sa izrazimo emocije, razumemo u potpunosti svoje najbližemo, ustvari više da osetimo nesporazume gde mislimo da nas bliski ljudi zapravo ne razumeju. Ovo nije baš dobro vreme za prodaju/ kupovinu stana, auta ili nečeg što lično prodajete, ali za neke bitnije emotivne razgovore jer može se desiti da se osećate još lošije. Ukoliko osetite neki teret, napravite pauzu, prodišite i pokušajte da smirite taj nemir u sebi. Kontakt sa vodom je danas bitan, kao i nešto bolja koncentracija. Ne gubiti vreme na nebitne teme, pokušati biti produktivniji i korisniji. Razumite potrebe svoje porodice, jer generacijski jaz danas može biti u centru pažnje. 

Večernji časovi kroz trigon Meseca i Neptuna mogu pokrenuti maštu, opuštenost, potrebu za muzikom, relaxom, druženjem ili nekim vidom romantike. Zagrljaji i tema kako ste proveli dan, može biti olakšani kroz najbliže.Ovo je i vreme telepatije, saosećanja, podrške i vreme kada treba iskoristiti za opuštanje. Napravite neku lepu večeru ili pustite film koji ste duže planirali da pogledate. Ako imate sa kim, idite na ples i malo opustite i emocije i mozak. 

Srecno -vasa Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski