четвртак, 5. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -5.01.2022.


 Četvrtak, 5.01.2023.

Mesec posle ponoci u trigonu sa planetom Saturn moze doneti osećanje odgovornosti, ali potrebe i razmisljanja o stvarima koje su ostale u prošloj godini koje bi trebalo zavrsiti. Vraćanje na prošlost i detaljna analitičnost onog što smo proživeli i što bi trebalo da uradimo može biti pojačana.  

Kvadrat Mesec/ Neptun može uticati na nesanice, osetljivost nervnog sistema ili senzibilnosti na snazi od 1 sat posle ponoći. Pojačana konfuzija i idealizacija.

Od 15:16 Mesec ulazi u znak Rak svoj dom. Mesec će tokom celog dana biti u praznom hodu pa može doneti zakašnjenja ili odlaganja nekih obaveza i aktivnosti. Osetljivost, jaka povezanost sa porodicom i nešto sentimentalnije emocije. U porastu nemirne emocije, sentimentalnost, uvredljivost. Potreba za ušuškanošću i privatnošću, ali emotivnom intimom.Teško prihvatanje prolaznosti. 



Ono što danas može da utiče pozitivnije je trigon izmedju Sunca iz znaka Jarca i Rx Urana iz znaka Bika - danas ipak možete izraziti svoje lične potencijale ili pokrenuti neke prve korake i promene. Povećana širina i otvorenost u novim stvarima, mogućnost upoznavanja novih osoba, ali želje da nešto promenite na sebi. U povećanju originalnost i autentičnost.Lakše prilagodjavanje stvarima koje nisu išle. Promene. Dobro za pokretanje talenata i lični razvoj. 

Od 18:52 Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom savetuje da se pazi na zakon i moral. Može dolaziti do naglih promena raspoloženja, osetljivosti, većih želja u odnosu na trenutne mogućnosti. Emocije u turbulenciji od potpune potištenosti do totalne euforije. U osetljivosti stomak, grudi i genitalije. U povećanju sklonost preterivanju i preteranoj požrtvovanosti. Pokušati gajiti ipak umerenost izmedju porodice i ambicija. 



Srećno -Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski