петак, 6. јануар 2023.

Dnevna doza Lune 7/8.01 - Srećan Božić

Mir Božiji - Hristos se rodi
Želim vam svu sreću, puno zdravlja i napretka u ovoj godini - Srećan Božić

9 minuta posle ponoći na snazi je prvi Pun Mesec( Stari Mesec) gde će Mesec biti na suprotnoj strani Zemlje u odnosu na Sunce tako da će njegovo naličje biti osvetljeno.Često nazvan i kao Vučji Mesec.  Pun Mesec naćiće se na 16 stepenu znaka Raka na fiksnoj zvezdi Canopus koja utiče na pobožnost, zaštitu, tradicionalnost i može biti pozitivna u prosvetnom radu. 

Opozicija Meseca i retrogradnog Merkura od 2:30 može uticati na napetost, nesanice, mesečarenje, emotivnu uznemirenost i problem u komunikaciji. Neka poruka može loše uticati na vas. Ipak, stvari će se smirivati od 13:37 kada će Mesec u pozitivnom trigonu sa Neptunom doneti zaštitu, srećne okolnosti, zaljubljenost.

 Konjukcija Sunca i retrogradnog Merkura od 13:58 može doneti mnogo sms poruka, kontakta sa rodjacima i porodicom. Ipak, pripazite na donošenje važnih odluka! Pun Mesec može podstaknuti stare rane, nostalgiju, suze, melanholičnost, ali i vraćanje i ljubav prema porodici. Vreme kada je dobro oprostiti! Kraj dana donosi opoziciju Meseca i Plutona i može povećavati nezgodne situacije, povrede, ali kolektivne probleme. Ovaj Pun Mesec mogu malo osetljivije osetiti Rakovi, Vage, Lavovi.
Detaljniji prikaz o Punom Mesecu ovog vikenda imate na mom youtube kanalu: 

 

Nedelja, 8.01.- prvi dan Božića

Mesec od 3:40am prelazi u znak Lav. 

Trigon Mesec/ Jupiter od 8h može doneti dobro raspoloženje, optimizam, dobru energiju, samopouzdanje i srećne aspekte preko pozicije putovanja, obrazovanja, kontakta sa inostranstvom.



Mala paznja od 17:52 jer opozicija Mesec/ Venera može podstaknuti emotivne probleme, osetljivost, dramatičnost, lične napore i osetljive odnose sa ženama. Mogućnost nepotrebnih troškova. Sekstil izmedju Meseca i R Marsa u večernjim časovima može doneti ipak vraćanje dobre energije, vedrinu, dobro vreme za sportska takmičenja, koncerte, fizički rad. Jake emocije i emotivna važna dešavanja. Mogući jaki susreti.


Srećni praznici, Astro Luna💓💓💓💓

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski