понедељак, 9. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -9.01.2023.


 Sveti Stefan - ko danas slavi, želim vam sve najbolje:-))

Ulazimo u Novu, uzbudljivu nedelju koju će pri kraju ove nedelje začiniti aspekt Venere i R Urana, ali nedelju kada Mars napusta retrogradnu fazu od 12.01. Pozitivni aspekti Sunca i Neptuna nose da u ovoj nedelji treba postaviti ciljeve i osluškivati sebe i svoje emocije i svoj osećaj kuda dalje ili da iz početka. Poslednja Četvrtina Meseca na snazi 15.01. lunarna faza pred Mlad Mesec.

Ipak danas su na nebu dva važna aspekta: 

Trigon izmedju R Merkura i R Urana 24 minuta posle ponoći može doneti budjenje novih ideja, odlične vizije, odlično vreme za promene i pokret. Možete biti dovoljno autentični i hrabri da pokrenete nešto novo ili da rešite nešto što je stajalo dugo. Neočekivane vesti i mogućnosti. Potreba za slobodom i ravnopravnošću, lako povezivanje stvari.

Najzanimljiviji aspekti ovog dana su: Venera u znaku Vodolije u trigonu sa R Marsom( pričala sam o ovom aspektu na youtube kanalu o tranzitnoj Veneri u Vodoliji  Ovaj aspekt koji će biti na snazi u naredna dva dana pokreće jaku emotivnu želju i strast, odnose praćene jakom fizičkom privlačnošću, avanturama i požudom. Mogućnost jakih susreta, upoznavanja i intezivnih emocija. Odlično vreme za izlazak iz teškog i dosadnog odnosa, a ulazak u nešto novo. Pod ovim aspektima mnogi mogu pronaći adekvatnu osobu. Retrogradni Mars pokreće hrabrost i borbenost u kreativnim poslovima, može nositi zanimljive susrete na putovanjima, školama, ali odlično vreme da steknete snalažljivost u zaradjivanju novca.



Mesec kroz ceo dan u znaku Lava. Itekako može da pokrene želju da budete prvi i malo da skrećete pažnju na sebe. Velikodušnost, dramatika, jaka i iskrena osećanja, puno utisaka. 

Mesec u znaku Lava u kvadratu sa R Uranom može doneti pojačan stres i dramatiku u jutarnjim časovima i gomilu obaveza sa početka nedelje. Pokušajte da dišete, brojite do 10 i polako krenete od početka.

Srećan početak nove nedelje - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski