понедељак, 6. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -6.02.2023.


 U Novu nedelju ulazimo sa uticajem Full Moon u Lavu  koji pojačava dramatičnost, ali izazove koje možemo osećati i danas. Ipak, danas možemo osetiti zaštitu Merkura koji će u sekstilu sa Neptunom doneti začin zaštite, odličnu intuiciju, odlične umetničke sklonosti, ali vreme kada treba da smirimo malo emocije i pustimo da srce samo upija i oseća stvari. Možete imati mogućnost kreativnih potencijala koje ćete staviti u prvi plan, ali neočekivanih susreta, dobijanja informacija ili želje da nešto što dugo osećate u sebi i pokrenete. Podsvesno možete lako povezivati stvari ili doći do skrivenih, ali važnih informacija. Danas inspiracija može biti u talentima i autentičnim idejama koje vam mogu pomoći da se osećate jako i da se drugima predstavite hrabrije. 

Opozicija Meseca i Saturna u popodnevnim časovima može doneti osećanje tereta dnevnih aktivnosti, ali i osetljivost kroz kritike, autoritete i smanjenje samopouzdanja zbog sklonosti opterećenju.Može dolaziti do zabrinutosti za nešto što je povezano sa ponosom ili ličnim razvojem. Mnogi od vas vreme od 15-20h mogu prespavati ili mogu osetiti da je vreme da se malo povuku od svega. Veoma osetljivo vreme za trgovinu, kupovine, danas bolji dan ko ima smisao da sam nešto kreira ili napravi. Veća potreba za zabavom nego odgovornošću.

Od 22:15 Mesec prelazi u znak Device. Emocije se smiruju, umerenost i okrenutost radu, zdravlju, planiranju ove nedelje, sitnijim budućim kupovinama, učenju biće u provm planu. U porastu analitičnost i temeljnost, ali posvećenost stvarima gde moramo pokazati odgovornost. 

S obzirom da Mesec neće praviti nijedan važan aspekt do kraja dana biće u praznom hodu, koje može biti vreme da nešto naučite ili prosto se odmorite i napunite baterije za naredna dva dana. 

O nedeljnim aspektima možete detaljnije videti na mom youtube kanalu: 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski