уторак, 7. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -7.02.2023.


 Molitva za Tursku.... Grozne vesti, teške slike, a negde u podsvesti mi se pojavila i misao" Zašto nisam iznenadjena? mesecima spominjem zemljotresi, zemljotresi, priroda se buni protiv ovog vremena i udara tamo gde smo najslabiji... Pun Mesec sa onim Uranom udari baš jako... Amin, ne ponovilo se nikome.... Juče sam se probudila kao da me neko tukao. Posle sam pročitala u vreme prvog udara, da sam se probudila i osećala uznemirenost u nekom čudnom snu. Bila sam pod nekim čudnim utiskom.

Mesec kroz ceo dan kroz znak Device, nas podseća da trebamo da brinemo više o sebi i svom zdravlju. Devica - posvećenost, temeljnost, poštenje, analiza, detaljisanje, sitničarenje, gledanje na sat i potreba za tačnošću, potreba za savršenstvom, red, rad u mozgu kao kljucalica.

Medjutim, danas je savet baš suprotan, okrenite se čulima, prirodi i zadovoljstvu, ali pre svega ljubavi prema sebi i svom telu. Ne robujte pravilima, ne iscrpljujte se! Ima dana kad ćete to ponoviti! Uticaj Meseca u Devici nas podseća na suštinu u svemu, ali da verujemo u energiju postojanja, susreta i povezanosti.Praktičnost je danas dobra. Sve preterano nepotrebno.



Koji su saveti: 

- ustajanje na desnu nogu po mogustvu, isključivanje tv, jer vesti nisu najbolje, i podsvesno napadaju psihu pre jutarnje kafe. Pokrenuti optimizam, disati, sanjariti na javi, polako praviti praktične korake ka ciljevima koji vam prijaju. Razmislite šta je to!

- ni po svaku cenu raditi ono što vas iscrpljuje, ako morate da odete na posao, odvete dete u školu, i to vas iscrpljuje, po završetku posla, zakažite sebi neki lagani trening, masazu i ukljucite druge i tražite pomoc. Naprimer, sigurna sam da imate bolje ideje.

- danas jedite umereno, manje, zdravije, organizam će vas nagraditi boljom energijom.

- odmarajte se ili pravite pauze, 15 minuta popodnevnog odmora može puno da znači

- tražite tračak sunca, vitamin D u ovo vreme je retkost, ali znači, može uticati na tu energiju koja nam je potrebna.

- ne kukajte da morate i samo morate. Ništa ne morate. Zdravlje na prvom mestu. Ako vas motiviše posao, navalite, ali umereno. Sve može da čeka. Umetnica mora biti zdrava. 

- Ne nagomilavajte nepotrebne informacije, dal je bivši lajkovao ili je obrisao profil jer ste ga provalili.

Nista vam to ne treba. Danas se posvetite sebi. Ukladite sa ostalima Ali osnovni uslov ne slušajte ono što može pokrenuti tugu, nesreću i bol.

Zasto sam sve ovo spomenula?, pa sa razlogom. Kolektivno i moralno patimo već duže vremena. Osećaj je da ne treba gubiti nijedan dan, jer kad baš pogledate baš jučerašnje slike, danas si tu, sutra nisi. Zivi. Najbolje sto znas. Ne troši se tamo gde ne može baš ništa doprineti. Gde se sve zna unapred. A vreme prolazi.

Mesec i Mars ponovo u sukobu u večernjim časovima. Neće to osetiti ako malo poštujete sebe i univerzalne poruke. Možda ja nisam u pravu, ali univerzum, ali i Full Moon vide sve. 



Srecno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski