субота, 11. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune 11/12.02.2023.


 Mesec do 19:36 plovi kroz vazdušni znak Vage tražeći smisao i balans na svim poljima. Ovaj vikend posebno subota može biti pozitivan za druženja, izlaske, sredjivanje stambenog prostora, ulepšavanje, razne vrste hobija, čak da se proba i nešto novo. Mesec u dosta povoljnom aspektu sa Suncem iz znaka Vodolije može doneti potrebu za nečim novim, ali brza mentalna povezivanja. Partnerski odnosi i ljubav jesu u centru pažnje. 

Danas je istina jako važna, a do nje se može doći čistom intuicijom i povezivanjem. Trigon Meseca i Saturna od 14h nose odgovornost, ravnotežu, sredjivanje stvari i dobru ravnotezu. Današnja poruka i jeste : Čini dobrom očekuj dobro! Uticaj Meseca u znaku Vage može doneti povremene strahove i nesigurnosti u odlukama, pa podrška prijatelja i bliskih osoba danas bi trebala da bude od velike pomoći.

Danas će mnogi od vas imati potrebu da dodju do pravde, ali prava generalno. Aspekt izmedju Merkura i Plutona često donosi zastrašivanje ili indirektne ucene. Ukoliko ste osetili ovakvu situaciju, nemojte se plašiti i držite dostojanstveno ono u šta verujete. 


Merkur posle nešto manje od mesecipo dana prelazi u vazdušni znak Vodolije. Ovaj tranzit pokreće slobodu govora, buntovnost, izuzetno veliku potrebu za istinom u kolektivnom nivou, potrebu da se zaštite slabiji, ugroženiji, ali da postoji ravnopravnost u svim okvirima. Veća okrenutost komunikaciji preko interneta, društvenih mreža gde možete upoznati nekog zanimljivog kao prijatelja, ili pronaći nešto zanimljivo što možete kupiti. Odlično vreme za tehnologiju, inovacije, ali i okrenutosti novim načinima lečenja, učenja i sl. Mnogo toga možemo obavljati elektronski. Merkur će boraviti u znaku Vodolije do 2.03.

Njegov značajan aspekt dešavaće se 22.02. kada će napraviti trigon sa planetom Marsom gde može da vam pokrene brze ali odlične ideje, iskrenost, konkretizaciju nečega, mogućnost da se osećate smeliji, hrabriji, da više rizikujete i saznajete. 2.03. konjukcija izmedju Merkura i Saturna pojačava strahove, kvarove, blokadu na polju komunikacije, ali i osećanje nekog ograničenja. 

Kvadrat izmedju Meseca iz znaka Vage i Plutona od 17:40 nosi destrukciju, ljutnju, emotivne povrede, ucene, sklonost manipulaciji, ali i skandalima. 

Od 19:36: Mesec prelazi u znak Škorpije. Tajanstvenost, mističnost, zatvorenost, ali duboka emotivna vezanost. Mesec u Škorpiji često pokreće seksipilnost i požrtvovanost, ali i period nekog mraka, skrivenih motiva i ljubomore.

20:28 Mesec u kvadratu sa Merkurom može izazivati svadje, nesporazume, emotivne napore na mentalnom nivou, nervozu oko dece, kao i osetljive odnose na porodičnom nivou.

Nedelja, 12.02.

Nedelja može doneti nagle vesti, neprijatna iznenadjenja koja kod mnogih mogu pokrenuti osećanje promene i rezova. Ipak, ovaj dan može biti i prijatan za porodicu, ljubav, okrenutost prirodi, ali i završetku nekih zaostalih poslova. Opozicija Meseca i Urana posebno podstiče nagle kolektivne probleme, promenu klime i povećanje prirodnih katastrofa, ali naglu emotivnu uznemirenost, osetljivost kroz prijatelje ili nemire. Nedelja može biti osetljiva osobama koje imaju senzitivniji karakter i koje teško prihvataju realno emotivno stanje u kome se nalaze. 

Lp vikend, Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski