среда, 8. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune - 8.02.2023.


 Mesec i danas u toku celog dana u znaku Device. Idealno vreme da se pozabavite sa svim stvarima koje treba popraviti, odraditi, očistiti, regenerisati. Devica je zemljani praktičan znak koji često podstiče organizaciju i planiranje. I danas nam je jako dobar dan da negde u tišini napravimo planer, i pozabavimo se sobom, svojim zdravljem ili da svoje znanje prenesemo u dobrom smeru.Odlično vreme za prelazak na lakšu ishranu, masaze, meditacije, umerene aktivnosti. Pokušajte i danas da se manje bavite sitnicama, već probajte da konkrento sve ukomponujete u celinu. Danas razmišljanje o propuštenim stvarima i stvarima za koje osećate da ste sada spremniji, imaju smisla.

Mesec u ranim jutarnjim časovima pravi opoziciju sa Venerom i podstiče nesanice, neobične čudne emotivne snove, preosetljivost, gubitak raspoloženja ili emotivne oscilacije.

Mesec u trigonu sa Uranom danas podstiče da pokrenete danas nešto novo, da budete produktivniji ili da pokrenete nešto Novo u sebi, što može doneti naglo dobro raspoloženje. Povoljno vreme za poslovne dogovore, sastanke, ali i vreme koje možete odrediti za sebe. Danas možete pronaći lakši način kako da vase poslovanje ide bolje, ili da rešavate neke administrativne stvari. Dibro vreme za popravke, majstorske radove ili pravljenje novog reda. 

Večernji časovi nose opoziciju Meseca i Neptuna - preosetljivost, maglovitost, konfuzija, umor, laka sklonost naivnosti, pa i razočarenjima, pogrešni utisci, senzitivnost. Pripaziti na lične stvari i na zdravlje( u povećanju problemi sa prehladama , imunitetom i kostima!)


Danas ipak imamo nešto značajniji aspekt Venere i Urana koji može probuditi kroz malo vremenske promenjive aspekte da donese promenu. Nagla zaljubljivanja, susreti, upoznavanja novih prijatelja, mogućnost neočekivanih poklona, zarade.Pozitivno vreme za druženje, zabavu koja može uticati na povećanje raspoloženja. 

Srecno - Vasa Astro Luna

# currentmood# blanca paloma# bravoo spain

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski