четвртак, 9. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -9.02.2023


 Mesec na poslednjim stepenima u znaku Device u pozitivnom aspektu sa Merkurom i Plutonom može doneti dobre misli, duboka razmišljanja, lako povezivanje stvari, odlično vreme za pisanje, dogovore. Rani jutarnji časovi daju neku poruku neba da trebamo da iskažemo zahvalnost za dobra dela, ali da imamo period da malo razmislimo o svojim emocijama i kako da rešimo prethodne loše odnose. Dobre vreme za obnovu nečega, učenje. Povoljno vreme za traženje pomoći ili dobijanje stručnog i adekvatnog saveta, lekarske preglede. Dan je dobro započeti i dalje korisno, ali prihvatanjem sebe ili uvodjenjem onoga što mislite da vam može pomoći da se osećate dobro.

Od 9:48 prelazi u vazdušni znak Vage. Suptilnost, nežnost, estetika, ulepšavanje, elegancija, emocije u prvom planu i akcenat je na partnerskim odnosima. Zbog vladaoca Venere u Ribama potreba za romantikom, izlascima, druženjima može biti povećana.

Mesec će biti u praznom hodu do 11 i može nositi malo veća usporenja na polju pravnih procesa, putovanja ili čekanja na popravke, registracije i sl.

Naredni dani ipak nose potrebu za emocijama, šarm, omiljenost, popularnost, konektovanje sa drugima.Potreba za skrivenim istraživanjima baš na temu ljubavi bitni. Potreba za balansom, ali i nekim vidom žrtvovanja. Dobro je slušati i intuiciju na polju ljubavi.



Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski