петак, 10. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -10.02.2023.


 Mesec u Vagi kroz ceo dan. Spajanje starog i novog, Neka suptilnost i potreba za spoljnim efektom. Potvrda i razumevanje drugih u potpunosti jako važno. Kreativnost, poljubci, pokloni, ljubav mogu posebno dobro uticati na zdravlje.

Medjutim Merkur pre potpunog izlaska iz znaka Jarca danas pravi konjukciju sa Plutonom - neka stare rane mogu da nose suočavanja i veliku teskobu u srcu. Strahovi da nešto ne bude kao što ste već videli. Momenat da morate ponovo proći kroz ono što ste želeli da zaboravite i ne setite se više. Neke pretnje koje nemaju efekat. Špijunaže i nepoverenje u partnerskim odnosima, koje samo troše energiju i nose veći mentalni pritisak. Istina će danas boleti. Moj utisak je da ne treba ni mnogo petljati i trošiti sebe. Ako nešto treba da se desi, nek se desi i ode. Čuvajte emocije i pokušajte da mislite na nešto ipak bolje i lepše ili pokrenite viziju da ono što vas muči trenutno, ima rešenje...

Mogućnost i kontakta sa osobama od kojih bih pre pobegli glavom bez obzira. Možete osećati u kolektivu da je sve kao dobro, a zapravo vi trezveno vidite maskaradu. To može da vam teško padne. Maske danas neće padati, već će izlaziti na površinu. Može kolektivno biti dodatnih crnih vesti. 

Ljubav danas traže dela. Neki će morati proći još jedan krug " pakla", a ostali mogu imati prilike da ako nešto u odredjenom odnosu je bilo skriveno, komplikovano može se pokazati pravom slikom. Danas treba paziti na kontrolu emocija i reakcija. Lako ljutnja može šreći u neke nepotrebne pritiske, pretnje, oštre kritike ili po principu" pamti pa vrati. Treba se izolovati od svega toga.

Opozicija Meseca i Jupitera može nositi veća očekivanja i nedostatak zahvalnosti ili pažnje. Osetljivost kroz zakon i pravila, Preterivanje u svemu.

Ipak trigon Meseca i Marsa može danas pomoći i doneti puno akcije, pokreta, obaveza, planova, društvenih aktivnosti pa se ipak neka senka nesigurnosti može pretvoriti u dobru energiju. Danas nije loše zaposliti sebe ka ličnom razvoju, ali radu na svojim nedostacima. Partnerski odnosi su važni, ali poruke koje dolaze, mogu se pojavljavati kao greške iz prošlosti. 

Danas ulepšavanje istine neće ići. Ali ulepšavanje duše, rad na sebi, lepe reči, potvrda i razumenje drugih hoce.



Budite dobro - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski