уторак, 6. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 6


 Uticaj Meseca u znaku Jarca može pojačavati danas veće odgovornosti, ali mogućnost da se naglo ubrza nešto što je duže stajalo. Malo nostalgije, manje radosti, jače meteropatske promene, ali ipak radovanju letu koje treba da stigne. Posebno vreme od 11h nosi uticaj srećne zvezde Wega( 15 stepen znaka Jarca) mogućnost sreće i praktičnijeg pristupa dnevnim obavezama, boljoj organizaciji, boljoj koncentraciji ili završetku starih obaveza. 

Na emotivnom nivou Venera i R Pluton i dalje prave neki skriveni vulkan koji može da eksplodira, ali generalne reakcije umerenije, kontrolisane mada će većina ljudi imati osećaj da želi da se izoluje, radi nešto konstruktivno ili da se manje priča o nečemu što se ne može promeniti trenutno. Generalni savet zvezda je ne forsirajte emocije i ne pritiskajte emotivne odnose, jer mogu preći u veći problem!

Danas je posebno dobar dan da ako planirate da nešto menjate ili startujete od pozitivne nule pokrenete. Odlično vreme za učenje, potpisivanje papira, trgovinu, kupovine za dom posebno u poslepodnevnim časovima. Mogućnost i neke manje vesti koja može pozitivno uticati na raspoloženje. Na kolektivnom smislu osećaće se neka čudna melanholičnost koju danas možete ipak promeniti uz dosta obaveza ili prosto relax.

U povećanju reumatski problemi, posebni bolovi u predelu stopala i kolena, kao i pojačane migrene i osetljivost pritiska. 

Danas može biti pozitivan dan za teže fizičke aktivnosti, sport ili takmičenja, kao i za ispite. Danas se može rešiti nešto što vam je delovalo komplikovano ili prosto teško. Pravljenje od starog nešto novo može biti izazov. Čišćenje doma, ormara, kupovina korisnih knjiga ili posete starim prijateljima takodje. 

Ukoliko čekate neke bitne poslovne vesti ili očekujete posao, promenu pozicije period od večernjih časova je posebno povoljan. Večernji časovi pozitivni za kraće izlaske, ali i za ljubav posebno kod zemljanih znakova. 

Srecno - Astro Luna


6.06.1976. u Dubrovniku rodjen je pop pevač, tekstopisac Vlado Georgijev u znaku Blizanaca sa podznakom u Biku koji mu posebno daje jak osećaj za muziku, specifičan glas .Venera I Sunce u prvom polju dodatno povećavaju šarm I nose popularnost, ali I veoma nemiran duh Vlade, kao I mladolikost i detinjasto ponašanje. Mars u lavu u 4 polju nose jaku vezu sa Crnom Gorom, ali pre svega Kotorom gde mu žive roditelji, ali da je Vlada sklon da dosta radi u domu, stvara, kao I da obožava luksuz I komfor. Vlado je veliki hedonista, ali veoma sklon ozbiljnim mislima I bio je sklon vrlo zrelim pogledima od malena.Od malena je znao šta želi, ali je sklon da kao pravi Blizanac da se uvek ludira, da planira, i da izbegava monotoniju, ali I brak( vladaoc Jupiter u biku u 12). Prelazak Jupitera preko njegovog Meseca u 5 polju nosi mu sreću preko polja dece.. Opozicija Venere I Neptuna nosi da ga smatraju zavodnikom, ali da je i sam morao da prodje mnoga emotivna iskušenja. Uran I Severni čvor u Škorpiji ukazuju da voli poslovnu slobodu, da je potpuno svoj, identičan I potpuno sklon profesionalnoj originalnosti.Veoma rano je ušao u muziku, a često će biti sklon da zadrži romantičnu stranu svojih pesama, ali da uvodi promene I nove stilove.2023/2024 su potpuno plodne i važne godine prekretnice za Vladu.
6.06.1962. u Puli rodjen je još jedan veliki umetnik –Masimo Savić u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici I veoma dominatnim Mesecom u lavu koju privlači pažnju.Sentimentalna Venera u raku u sjajnom trigonu sa Jupiterom u ribama povećava senzibilnost, srećne okolnosti preko muzike I daje veoma inspirativne tekstove I samu muziku ovog umetnika koji je započeo karijeru u grupi “ Dorijan Grej”. Podznak Devica I vladaoc Merkur u blizancima na Mc donosi mu izuzetnu samokritičnost, sklonost profesionalnoj perfekciji, ali većem mentalnom trošenju( kvadrat Jupiter).Srećan uticaj Jupitera u ribama preko poslovne strane simbolizovali su duhovnost, jaku unutrašnju snagu I dobru intuiciju koju prenosi na svoju muziku I publiku, iako je imao veoma problematičan period rane mladosti( Saturn kvadrat Mars, ali kompletne 2021/2022.)
6.06.1956 rodjena je švedski teniser legendarni Bjorn Borg u znaku Blizanaca sa podznakom na slobodoljubivom, širokom, ali originalnom 15 stepenu Vodolije.Mesec u biku ukazuje na mirnu I produhovljenu dušu okrenutu sigurnosti.
6.06.1875 rodjen je nobelovac, nemački književnik Thomas Mann u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici I senzibilnim Mesecom u Raku.

6.06.1799 rodjen je slavni ruski književnik Aleksandar Puškin u znaku Blizanaca sa emotivnim Mesecom u raku.Mnogi ga smatraju ocem modern ruske književnosti.Napravio se stil kojim je mešao satire, romantiku I dramu.
6.06.1523,11:30am, Stockholm osnovana Kraljevina Švedska.Švedska je rodjena u veselom znaku Blizanaca sa Mesecom u ribama( narod koji teži duhovnoj nadogradnji miru), sa podznakom na 21 stepenu Device koja samoj državi traži red, disciplinu, ravnotežu, ali jaku okrenutost ekonomskoj ravnoteži.Ovo je nordijska zemlja u Skadinaviji na severu Evrope.Glavni grad je Stockholm.Švedska je godinama Monarhija sa poreznim sistemom koji kontroliše parlament(mars u devici u 12).Transport i komunikacija su najbitnije za Švedsku( znak blizanci), radi veličine zemlje i razbacanosti prirodnih bogastava( jupiter, mesec, saturn i neptun u ribama). Švedska klima je vlažna, u južnim delovima malo toplija.Sama država je podeljena na 21 regiju.Inače spada u zemlje sa najdužim životnim vekom.Svim ljubiteljima putovanja, ali onima koji imaju sličan položaj u svom horoskopu preporuka da posete ovu interesatnu zemlju koja vas izuzetno može iznenaditi svojom gostoprimljivošću.
6.06.1899 osnovan je Najrobi glavni grad Kenije u znaku Blizanaca sa podznakom u Lavu I Mesecom u Biku.Najrobi ima izuzetnu urbanu populaciju a predstavlja I važan poslovni I turistički centar.6.06.1835. osnovan je Melburn u znaku Blizanaca sa podznakom u I Mesecom u harmoničnom I druželjubivom znaku Vage.Drugi po veličini grad u Australiji.Predstavlja veliki industrijski I trgovinski centar a još uvek će se širiti.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski