четвртак, 8. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 8


 Mesec u Vodoliji do petka. Opozicija Meseca sa Venerom i Marsom iz znaka Lava može doneti neki gubitak ega, časti, ali velike neprilike, kao da se i danas može osećati veća tenzija i negativna energija u vazduhu. Emotivni izazovi, neplanirani troškovi, ishitrene izjave, neprijatna iznenadjenja od poznanika i buntovnost pomešana sa neiskustvom mogu biti u prvom planu.

Mesec danas mnoge od vas može naterati na rezove iako to niste planirali. U povećanju eksplozije, dok problemi sa poplava mogu polako da se smiruju, ali u povećanju su ove nedelje zemljotrsi i bliža ljuljanja koja mogu dodatno opterećivati. U osetljivosti problemi sa strujom, uredjajima, posebno internetom, pa pokušajte da budete malo strpljiviji i da ne žurite. To bi trebalo da bude neki generalni smer ovog dana. 

Ono što posebno može biti problematično danas je da planeta Merkur dolazi na zloćudnu zvezdu Algol itekako donosi i dalje izazove vezane za mlade ljude, škole, ulicu, finansijske dogovore i papirologiju. U porastu nezadovoljstva koja mogu kulminirati, ali i povećanje negativnog uticaja koji može dolaziti sa interneta na mlade. Pokušajte da danas nalazite vremena za svoju decu u razgovorima o svemu, ali bez pritiska, jer danas jeste buntovnost i osetljivost kroz autoritete itekako u povećanju.


Zbog kvadrata Mesec/ Uran posebno vreme povećanja nezadovoljstva, stresa i napetosti, ali naglih prekida i nestrpljenja koje može prelaziti u dramatiku otvoreno u večernjim časovima. Danas treba negovati emocije i odnose sa drugima, pokušati lakše razumeti druge. U porastu nagla promena planova, odlaganja nekih stvari, ali sklonost povećanju pritiska i nekoj opštoj aneksioznosti.

U povećanju problemi sa zakonom, bračne nesuglasice ali i veće želje od trenutnih okolnosti. Danas može biti napetiji dan za pravne dogovore, procese, ali i javna obećanja. Razočarenja u porastu. Vozačima opreznost!

Šta danas može da nam pomogne?

Mir, molitve, joga, kontakt sa prirodom, muzika, knjige, kao i pokretanja novih hobija ili interesovanja. Talente treba razvijati umereno, jer svi oni koji će se više isticati, najviše mogu imati problema. Od 15:30 Mesec u znaku Vodolije u trigonu sa Suncem iz znaka Blizanaca ipak mogu doneti podršku okruženja.Dan nije loš za učenje, ali nešto turbuletniji za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Vizije, intuicija i snovi mogu biti dobri pokazatelji šta je potrebno dalje da uradite. Ipak, danas može biti i strasnih susreta, neočekivanih poznastava koji se mogu dobro završiti uz ovaj iritatni dan koji traži prilagodjavanje i fleksibilnost, posebno kod Lavova, Vodolija, ali i Blizanaca. 

U osetljivosti meteropate, srčani bolesnici i povečani problemi sa venama/ kolenima i kičmom.  Pokušati danas čuvati vid i više odmarati oči.

Srecno - Astro Luna

8.06.1977. rodjen je američki reper –Kany West u znaku Blizanaca sa podznakom u Raku I nežnim Mesecom u ribama u polju koji podstiče senzibilnost, duhovnost, ali inspiraciju. Eksplozivni aspekt Marsa I Urana pojačava čestu napetost u javnosti i neprijatna iznenadjenja I veliko trošenje energije, ali puno turbulencija na ličnom i poslovnom nivou.Loša pozicija Saturna I Venere može mu doneti ogromna iskušenja I probleme na emotivnom, posebno na bračnom polju.Ipak, generalno Kany je pravi Blizanac, veoma društven, svestran, brz, sklon da okuplja I spaja prijatelje.
8.06.1940. rodjena je američka pevačica I glumica , ćerka Frank Sinatre-Nancy Sinatra u znaku Blizanaca sa podznakom u Lavu I veoma emotivnim Mesecom u raku.

8.06.1951. rodjena je pop/rock britanska pevačica Bonnie Tyler u znaku Blizanaca sa Mesecom u Raku.
8.06.1960. rodjen je britanski pevač Mick Hucknall( “Simply Red”) u znaku Blizanaca sa podznakom u emotivnom znaku Raka koji ističe romantičnu prirodu I Mesecom u škorpiji.
8.06.1966. rodjena je američka glumica, dobitnica brojnih nagrada –Julianna Margulies u znaku Blizanaca sa Mesecom u vodoliji koji podstiče nezavisnu I samostalnu prirodu, ali I dušu koja ide napred I velikog kosmopolitu.

8.06.1950 rodjena je brazilska glumica –Sonia Braga u znaku Blizanaca sa podznakom u Strelcu I Mesecom u Ovnu.
8.06.1810. rodjen je nemački kompozitor, muzički kritičar- Robert Shumann u znaku Blizanaca sa podznakom u Jarcu I Mesecom u devici.Smatraju ga ocem muzičkog romantizma, ali je izmedju ostalog komponovao klavirsku I crkvenu muziku.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski