петак, 9. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 9

 

Iako Mars i Venera intezivno idu znakom Lava i udaraju pet puta pet srčane čakre, neka tuga, potištenost i promene raspoloženja opravdane naglim promenama vremena mešaju se iz dana u dan. Kao što je Nikola Kojo rekao mi životarimo, mi nemamo radosti i negde se kolektivno dugo tako osećamo. Medjutim, znamo da za sve postoji početak i kraj....

Slomljena srca. Intezivna potreba da se nešto promeni i skrati vreme. Gledanje u monitor kad ne znate šta bi rekli. Šetanje u miru i gledanje okruženja. Sanjarenje o nekoj plaži i razmišljanja o novoj kremi za sunčanje. Neki strah od neizvesnosti. Onda se negde uključi i Merkur koji podseća da se trebamo vratiti realnosti. a Merkur danas u ranim jutarnjim časovima pogadja Mesec i to na kritičnom 26 stepenu još uvek pogadjajući baš emocije, koje mogu biti pomešane sa horničnim strahovima i aneksioznošću. Vreme od ponoći do podneva jako teško za mladje osobe koje se suočavaju sa problemima, osetljivo vreme za vozače, ali sve one koji su želeli jedno, a desilo im se nešto peto, posebno emotivno. A univerzum svakodnevno čisti energiju. Poplave, najavljene još od početka proleća iz dana u dan pogadjaju Srbiju, a naredna tri dana veoma kritična. 


Mesec prelazi u znak Ribe od 12:15. Neki idealizam, čudna telepatija, jaki snovi, intuicija, ali konfuzija, usporenost i lenjost u glavi. Neko iščekivanje od nečeg što i ne znamo pravilno da objasnimo. Mesec će se naći u praznom hodu do 21:10 kada sve može ići usporeno, i može se odlagati. Vremenske prilike nestabilne i idealne za neki film, muziku, opuštenost, i da negde udaljimo i misli i emocije od svih dogadjaja iz prethodnog perioda. Nebo danas čisti i šalje neke karmičke znake koje je potrebno da prepoznate. 

Vladaoc Neptun danas u snažnom sekstilu sa Merkurom iz znaka Bika nosi podršku, intezivna osećanja, slučajne susrete, odlično vreme za fotografiju i kontakte sa inostranstvom,odlično vreme za pisanje, psihoterapiju, alterativnu medicinu, kontakt sa vodom koja danas može pomoći. Suvladar Jupiter u znaku Bika na 5 stepenu povećava hedonizam i odlično vreme za kuvanje, izlaske ili opuštanje. Merkur može aktivirati i troškove, ali ipak u kasnim večernjim satima neku pomoć univerzuma. Danas nemojte zanemariti veru i želje jer vas nebo može čuti. 



Od 21: 00 Mesec u znaku Riba naćiće se u sekstilu sa Jupiterom i može doneti olakšanja, srećne lične okolnosti, zadovoljstvo i blagostanje. U povećanju dobri finansijski dogovori, prijatni razgovori i emotivna olakšanja iako ceo dan može imati skrivene elemente nesigurnosti i povlačenja. 

Danas možete nešto naučiti što vas može razviti duhovno. Možete dobiti dobar savet ili se oprostiti sa onima koji su vam značili a više nisu tu. Danas može da vam se pokrene neki skriveni talenat, ili u izobilju melanholije može vas obradovati neki osmeh, kućni ljubimac. Danas nam treba mir i bez mnogo gužve i brzine. 

U emotivnom smislu večernji časovi mogu biti inspirativniji. Od 23 h Mesec će biti u intezivnoj konjukciji sa Saturnom i može doneti umor, i osećanje da je potrebno da prekinete sve aktivnosti. U povećanju posebno poplave, nestanci i opasnost od velike vode. 

U osetljivosti reumatski problemi sa nogama, posebno petama, umor i alergije, osetljivost psihe i strahovi. Pokušajte da dišete i da se opustite. 

Srecno - Astro Luna



9.06.1963. rodjen je američki glumac, muzičar I producent –Johnny Deep, u znaku Blizanaca sa podznakom u atraktivnom I dominatnom znaku Lava koji pojačava dostojanstvenost, ponos I popularnost. Ovaj sjajan glumac privukao je pažnju osamdesetih godina, ali najveću popularnost je dostigao sa trilogijom filmova“ Pirata sa Kariba”. Vladaoc Sunce u blizancima u trigonu sa Saturnom u Vodoliji donosi originalnost, neobičan karakter, ali da Johnny itekako ima slobodan duh I jak autoritet. Veoma je prijateljski naklonjen, ali veoma profesionalno praktičan.

Ovaj popularni glumac je istovremeno I buntovan, ali I profesionalno smiren.Poseduje staru dušu zahvaljujući Mesecu u jarcu koja mu donosi I odgovornost, ali povremen osećaj i strah od usamljenosti.Deca mu donose ogroman optimizam, a sam po sebi je veoma pedantan, temeljan, kritičan, iako spolja deluje veoma ležerno.

9.06.1981 rodjena je Oskarovka , američka-izraelska glumica –Natali Portman.U film je ušla u vrlo ranom periodu i odmah skrenula pažnju na sebe u filmu “ Leon”. Rodjena u veselom znaku Blizanaca sa podznakom u Škorpiji poseduju istovremenu hrabrost, borbenost I senzibilnost. Mesec u devici utiče na skromnost, analitičnost, ali sklonost usmerenosti na zdravlje I posao, inače je veganka I često se bori za zaštitu životinja..Polozaj Urana na 27 stepenu Škorpije ukazuje da je izuzetno nezavisna I da u svakom momentu zna šta želi. Vladaoc Pluton u vagi ukazuje da joj je jako važna harmonija, prijatelji I da će posebno biti puna planova kako na porodičnom tako I na profesionalnom nivou od kraja leta sledeće godine kada bi mogla snimiti još nešto što može doneti veći uspeh posle Crnog Labuda I filma Bliskost koji su joj doneli veći uspeh.



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski