среда, 14. јун 2023.

Dnevna doza Lune - Jun 14




 Mesec putuje kroz prvi zemljani znak Bik. Venera u Lavu. Potreba za emocijama na najvišoj vibraciji, otvorena sva čula, potreba za pažnjom, dodirima, komplimentima, odobravanje. Ponos udara gde ne bi trebao. Priroda zove emotivce da se otvore. Samopouzdanje i ponos rastu. Negde danas lepota, spontanost, neka umerena šminka, ali i nalaženje haljine iz pretprošle sezone može da donese lepo osećanje početka dana. Finansije samo prolaze. Koliko se zaradi, nije dovoljno i samo ide. Negde Mars i Venera nose poruku: Nek ide život, zaradiće se!

Od ranih jutarnjih časova Mesec i Jupiter u konjukciji. Sreća, blagostanje, zaštita, mogućnost povećanja ili dobijanje novca, emocije koje su plodne i zadovoljne. Dobro vreme za začeća, poljoprivredu, rast.Danas druženje sa životinjama može da pomogne boljem raspoloženju, ali kafa i neki lep bogat doručak da napuni mentalne pore za početak dana. Zvanično leto stiže za 7 dana. Porleće se ne da, pa pušta kišu da čisti i pravo haos. Meteropatama, senzibilnijim osobama ni danas neće biti baš sve potaman. U porastu hormonalni problemi, problemi sa koncentracijom, vidom, ali i grlom. 

"Najteže bitke su one u kojima se borimo između onoga što znamo i onoga što osećamo."
T.Ominek

Jutarnji časovi odlični za hobije, kuvanje, kreativni rad. Dobro za uzimanje novčanih pozajmica, trgovinu, prodaju ili kupovinu nečeg trajnijeg Mesec i Saturn mogu doneti i unutrašnji mir, ali i odgovornost. Može biti mogućnosti završetka nečeg starog, ali podrške starijih osoba. Vreme do 10:45 uglavnom pozitivno, praćeno i potrebom za uživanjem.

Od 11:05 Mesec i Venera u kvadratu mogu povećavati ranjivost, probleme sa ženama, probleme na emotivnom nivou, nerazumevanja, sukob ega, ponosa i ranjivih emocija. To može biti nepovoljno vreme za kupovine, a u povećanju mogu biti nezadovoljstva i osetljivost kičme, genitalija.
Popodnevni časovi mogu doneti ili uspavanost, čak i sklnost razočarenjima i variranju emocija. U povećanju problemi u komunikaciji, ali veća kašnjenja za ono što ste planirali( potpisivanja, uplate, dogovori, i sl).

Mesec i Mars u kvadratu u večernjim časovima. U povećanju nezgode, ljutnja, bes, nepotrebno trošenje, emotivne povrede ili nervoza. Može biti nepotrebne dramatičnosti oko problema oko deluje samo u vašim očima veliki. Treba se smiriti ili pokušati malo istrošiti fizički energiju. Posebno Vage, Lavovi i Bikovi danas mogu imati velike izazove, ili nešto naporniji dan. Vodolije i Blizanci posebno mogu imati problema sa koncentracijom, ali naivnošću i mogu biti skloni da neko želi da manipuliše sa njima. Danas nije najbolji dan za rad u smislu produktivnosti, ali pokušajte iako se osećate sporije ili lenjo, da pokrenete osnovne planirane obaveze. U porastu zabune, magloviti medjuljudski odnosi, pa je preporuka da obratite pažnju kome se poveravate!



Strelčevi i Jarčevi mogu biti okrenutiji finansijama ili imati bitne investicije. Lavovi ako mogu da odu na odmor ili putuju.Ribe mogu imati problema sa rodjacima, ali im može sve delovati maglovitije, ali Vage mogu biti na emotivnom testu. Rakovima će danas prijati društvo prijatelja ili nekakav vid preporuke i podrške, dok Ovnovi mogu biti skloni osetljivosti na polju novca ili lažnim obećanjima, kojih ove nedelje može biti.

Škorpije i Bikovi mogu imati jake ambicije, ali i dalje može biti osetljivosti na polju karijere/ finansija. Device i Strelčevi će obavljati više poslova odjednom.
U porastu karmički odnosi, ali emotivni nesporazumi. Treba pripaziti na kofere, ključeve, prtljag i uredjaje koji mogu biti u osetljivosti.

Ipak, danas mnogi od vas mogu okrenuti list i pokrenuti novi start, ali želju da nešto rasvetle ili isteraju do kraja. Potreba za uživanjem intezivna.

Srećno - Astro Luna



Na današnji 14.06.1946. rodjen je biznismen I političar, bivši Presednik Usa –Donald Trump u znaku Blizanaca sa podznakom na poslednjem stepenu Lava koji mu daje prepoznatljivost, markatnost, s obzirom da je na samom ascedentu I Mars u lavu koji ukazuju na sklonost komforu, autoritetu,u trigonu sa natalnim Mesecom I velikom strašću u svemu( rodjen kao pobednik, a tip osobe koja ne veruje u poraze), da zna da se nametne I bude u centru pažnje.Merkur, Saturn I Venera u raku podstiču politička jaka verovanja I patriotizam, ali I jaku potrebu da se politički angažuje. Mesec u strelcu nosi široku filozofiju I narod, ali dosta problema, s obzirom da je rodjen u vreme Punog Meseca.Tramp iza sebe ima pravo malo bogastvo, završio je niz poslovnih škola, ali je dosta rano ušao u porodični biznis.On ima Neptun I Jupiter u vagi u 2 polju koji je znak da on intuitivno oseća gde može da zaradi novac I uloži investicije, vladaoc Rak porodične investicije, a privatni život mu je takodje veoma turbulentan iza sebe ima dva braka I trenutno je u braku sa Melani Knavs.( sa kojom može I ostati).Zbog kvadrata Merkura I Neptuna često reaguje emotivno, ali može davati izjave koje mogu izazivati veliku pažnju I skandale.Uran na Mc donosi mu puno srećnih profesionalnih okolnosti I da nekad ima “ sreće” da se probije.Osim što je ubedljiv, može se reći da je kosmpolitiski tip koji dobro I prepoznaje trendove. Trenutni period ne pogoduje Trampu s obzirom da ima odredjena politička sudjenja, ali njegov politički preokret ili povratak otvoren od 2024-2027.

14.06.1158. osnovan je grad Minhen –glavni grad nemačke pokrajine Bavarske.Rodjen u znaku Blizanaca sa podznakom u Devici I Mesecom u jarcu ističe tradicionalnu, strogu , ali grad koji ističe trgovački duh i neproemenjenu prirodu.Treći po veličini, nalazi se na samim obroncima Alpa I ističe lepote prirode.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski