уторак, 19. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 19


 Srećna slava Svetog Nikole, svima koji slave - mir, zdravlje i blagostanje:-))

Dan grada Podgorice. Na današnji dan rodjena je Mileva Marić, Nikola Pašić, Edit Pjaf, Alberto Tomba...


Mesec u Ribama. Mesec u vrlo snažnom trigonu sa tranzitnom Venerom iz znaka Škorpije u ranim jutarnjim časovima može pokrenuti jaku strast, emotivne promene, bliskost, dobro vreme za začeća, ljubav. 

Nešto provokativniji aspekt Mesec Mars može uz jače emotivne aspekte uticati i na svadje, konflikte i nesrećne situacije u periodu oko 3h. Mogući čudni, opterećujući snovi. Sekstil Meseca i R Urana ipak od ranih jutarnjih časova može doneti dobra predosećanja, vizije i izuzetno jaku intuiciju, ali povoljno vreme za duhovnost, molitve, blage misli. Konjukcija Mesec Neptun može pozitivno pokrenuti inspiraciju, maštu, molitve i doneti vreme mira, sreće, i blagostanja posebno od 15h.To može biti vreme jake telepatske energije, i unutrašnjeg osećanja, ali prolaznnog umora. 

"Nikad nemojte izgubiti to posebno svetlo koje osvetljava oči i dolazi direktno iz duše. A ako se to dogodi, borite se svaki dan da se vrati."
Sergio Bambaren

Prva četvrtina Meseca od 19:40- na 27 stepenu znaka Riba u kvadratu sa Suncem u znaku Strelca može biti vreme nekog tunela sa izvesnim oscilacijama i sukobom izmedju želja, iluzija, realnosti.Možete doživeti i važno iskustvo koje na vas može ostaviti jak utisak. Možete privuci osobe sa kojima možete razviti poseban odnos. Odlično vreme za psihoterapiju.Sekstil Meseca i Plutona nosi u vreme ove faze jake strasti i ljubavna dešavanja, ali kolektivno i vreme razočarenja i izdaja. Ova faza je posebno dobra da se oslobodite loših navika, oslobodite negativnih emocija i na neki način se emotivno resetujete. Možete osećati dubok i jak odnos prema svojoj porodici, detetu, partneru, ali ova faza nudi najdublji unutrašnji osećaj sa samim sobom. U vreme ove faze možete napuniti baterije, okrenuti se kozmetici, nekim mirom ili u nalaženju vere. Ova faza može povećavati i konfuziju, zaboravnost, pospanost, puno maštanja i povremene nesporazume.

Od 23:40 Mesec prelazi u vatreni znak Ovan. Hrabrost, borbenost, dinamika, nestrpljenje, optimizam, sklonost rizicima i većim planovima. Utorak neće pogodovati osetljivim osobama, i može doneti osetljivost, nesigurnost i povučenost. U porastu pulsirajuće migrene, kao i problemi sa sinusima. Iz jedne mirne faze ovaj dan ipak možemo završiti sa naglim budjenjem.

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski