среда, 20. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 20


 Retrogradni Merkur se oseća. Odlaže, kasni, raspravlja, stagnira, filozofira u mestu, traži ponavljanja, ne mari na preciznost vremena/ rasporeda, a obavezno da neki kvar i dugo čekanje majstora. Skoro svaki dan čujem ponešto, a i sama imam prilike da ga osetim. Gledajući izbore u Srrbiji situacija je pod njim potpuno " normalna" posebno znajući da smo u vreme izbora imali izuzetno manipulativan aspekt Sunca i R Neptuna. Retrogradni Merkur može sad tražiti dokaze, pokretati štrajke gladju, i to će trajati. Dok nekome ne dosadi, tjs dok neko ne odustane.....

" Uvek su postojali pravi i krivi putevi, ali su se ukrštali. Tako da je i pravi put nekada umeo da skrene, a krivi put sam od sebe dolazio na pravi put..."
Vladeta Jerotić

Današnje nebo:

Zbog kvadrata Meseca i R Merkura sreda može doneti nesporazume, lošu organizaciju, loše ili brzoplete odluke, promene planova, nesporazume ili osetljivu komunikaciju, lošu koncentraciju, kao i posebne probleme na polju emotivne komunikacije. Može postojati i problem sa autoritetima i ishitrene odluke. Pripazite na reči, odluke! Emocije i logika u problemu, kao i vreme teškog povezivanja stvari.

Venera će se naći u polusekstilu sa Marsom( na snazi do 22.12) - što ipak može doneti romantične epizode, ponude ili susrete. Može doći do neočekivanih susreta praćenih jakom fizičkom privlačnošću, ali i mogućnostima da privučete pažnju. Pripazite na finansije, mogući veći troškovi ili sklonost rasipanju!

Sunce u polusekstilu sa Plutonom takodje može pojačavati želju za uspehom, kao i veće ambicije. Iako današnji dan može doneti nerazumevanje od strane okruženja, odličan je za samousavršavanje, edukacije i rad na sebi.


Drzite se:-))


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski