четвртак, 21. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 21


 "Ne gubi nadu srce moje,

čuda obitavaju nevidljiva."
Rumi

21.decembar. Dan rodjenja sjajne Jane Fonde, Samuela Jacksona, Paca de Lusia ali i buntovnog ali extra talentovanog glumca Kiefer Sutherland. Dan pred zvaničan početak zime. Vreme promenjivo. Često zevanje, a noću slanje poljubca Mesecu. Telepatski osećaj da nas nebo čuje i čuva.

Jak trigon izmedju Meseca iz znaka Ovna i Marsa iz znaka Strelca može doneti dan izuzetne energije, dinamike, i dan jakih ambicija. Može biti odličan dan za sportska takmičenja ili preuzimanje težih poslova. U pojačanju strast, potreba za ličnim uspehom i subjektivnost. Možete osećati više fizičkog elana i želje da nešto započnete i pokrenete za sebe. Možete dobiti obostrane reakcije i potvrdu drugih koja će vam lično značiti.

Mesec danas i u kontaktu sa Severnim mesečevim čvorom, ali i Kironom pa negde može da vam otvori važna pitanja za sebe. Možete imati želju da želite da poradite na ličnom razvoju, ali da radite na svojim osetljivim, slabim tačkama.



Ipak, ovaj dan donosi i turbuletnu opoziciju Venere iz znaka Škorpije sa retrogradnim Uranom na 19. stepenu - može doneti neočekivane mogućnosti preko ljubavi/ finansija. Nepredvidljivost, nagli prekidi ili nagla potreba za novim iskustvima, ekcentričnost, buntovnost, potreba za velikim promenama, iznenadjenja, ali i željom za novim iskustvima.

Ovaj aspekt može doneti i haos, nagle rezove, nepredvidjene troškove, ali jake susrete gde možete osetiti izuzetnu fizičku privlačnost. Možete imati i prilike da steknete novo, ali izazovno iskustvo, ali ovaj aspekt može doneti neprijatnosti.Posebna preporuka izbegavanju velikih rizika na polju finansija! Može dolaziti do stanja panike ili šoka, kao i zdrastvenih problema zbog emocija. Preporuka je mudrijih i strpljivijih reakcija posebno kada su emocije u pitanju! U povećanju i stanje veće treme u odnosu na osobe koje su vam bitne i koje osećate kao svoje.

Isti dan, sekstil retrogradnog Merkura i Saturna na 2 stepenu, ipak može doneti olakšanje jer možete biti skloni razumnijih odlukama, rešenjima, mudrosti, lakšim organizatorskim sposobnostima, ali povećanoj mentalnoj istrajnosti, čvrstini i poverenju koja će posebno biti važna zbog prethodnog aspekta. Mogući kontakti sa bitnim osobama iz prošlosti.Možete prihvatiti i složenije zadatke.


Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski