петак, 22. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 22


 " Ne odrastaju samo deca. Odrastaju i roditelji. Koliko god posmatrali decu da vidimo šta će napraviti od svojih života, oni gledaju nas da vide šta mi radimo sa našim životom. Zato, ne mogu reći detetu da posegne za zvezdama. Sve što mogu da uradim je da sama posegnem za njima."

Joyce Maynard

Dragi moji danas nam stiže zvanično zima. Zimska kratkodnevnica. Jarčevi od danas kreću u rodjendansku žurku. Mesec prelazi u znak Bik. Ursidi meteorske kise se pojavljuju na nebu izmedju 21/22.12. Konjukcija Sunca i R Merkura može nositi ipak jake poruke i lekcije.





Ovo je dan kada je Zemljin južni pol najbliži Suncu, a ono će dostiže svoju najjužniju tačku. Ujedno ovo je prvi dan zime na severnoj i prvi dan leta na južnoj Zemljinoj hemisferi. Prvi dan zime počinje u 4:27 časova.

Jarčevima možemo čestitati rodjendan:-))

Mesec prelazi u znak Bik od 3:51am. Vreme mira, sigurnosti, hedonizma. Sekstil Meseca i Saturna može najaviti i vreme smirenja, lakše ravnoteže i stabilnijih emocija. Konjukcija Meseca i R Jupitera od 13:55 nosi vreme dobre zarade, sreće, zaštite, povećanog zadovoljstva, optimizma i dobre energije.

Konjukcija Sunca i R Merkura od 19:55 na 0 stepenu pozitivno utiče na mentalno rasudjivanje, koncentraciju, organizatorske sposobnosti i odgovornost. Dobro vreme za pisanje, detaljan i temeljan rad, učenje. Možete se zainteresovati za nešto što ste zanemarili, ili imati dosta kontakta sa rodjacima, prijateljima.

Ukoliko želite da poslušate detaljan godišnji pregled za 2024 po znacima, pripremila sam vam izveštaj i video na mom youtube kanalu: natasapaunovski9546

Srećno - Astro - Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski