субота, 23. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 23/24


 Tvoj dom je tamo gde su spokojne tvoje misli.

 kineska poslovica

Predposlednji vikend ove godine. Retro Merkur nikako da uhvati glavu na temenu. Lutaju misli, uz pulsirajuću migrenu uz predosećanja snega i promene vremena. Danas se Merkur ponovo vraća na poslednji stepen znaka Strelca pa može da pokrene i neku nadu i neki čudan entuzijazam. 

Konjukcija Mesec -R Uran u popodnevnim časovima može doneti prolaznu razdražljivost, uznemirenja, emotivno materijalne oscilacije, ali nagle promene planova. Moguće neočekivane posete, finansijski troškovi, preosetljivost na polju okruženja.Mogućnost nagle promene planova, ali emotivni disbalans. 

Loš aspekt Meseca i Venere od 20h može uticati na emotivne probleme, ranjivost, neodlučnost, udaljenost, probleme sa porodicom, ali emotivne povrede. Pripazite na finansijske odluke! Mogućnost i povećanja ljubomore i rivaliteta! Dosta osetljivo vreme za berze, porodjaje, emotivne početke. Ako ovog vikenda planirate neke završne kupovine, ipak pokušajte da budete umereniji i da ne preterujete. U pojačanju hormonski i ginekološki problemi. 


Nedelja, 24.12.2023

Noć izmedju subote na nedelju može biti vedrija, stabilnija i mirnija. Mesec u sekstilu sa R Neptunom može doneti jake istinite snove, maštovitost, slučajne susrete, ali i dobro vreme posle ponoći za muziku, opuštenost i zabavu.

Mesec prelazi u znak Blizance od 9:15am. Puno putovanja, poruka, komunikacije, druženja, društvenih dešavanja, priprema pred praznike može da počne, ali dosta smeha i pozitivne energije. Dobar dan za druženja, smeh i opuštanje.

Vreme od 12-17h može doneti velike guzve na granicama, zastoje, vreme ograničenja ili prolazne preosetljivosti zbog kvadrata Mesec / Saturn. Vozačima se posebno preporučuje strpljenje, ali opreznost.

Ovog dana imaćemo i važan sekstil izmedju Sunca i Saturna na 2 stepenu koji može uticati na upornost, bolju organizaciju, strpljenje u poslovima koji su vam važni, istrajnost, ali i odricanja zarad nečeg lepog.Dobro vreme da preuzmete da završite nešto ozbiljno ili da prihvatite veće zadatke.Odlično vreme za podučavanje ili liderske sposobnosti.


Kroz ceo vikend osećaće se i aspekt Mars/ R Neptun u kvadratu. Kradje, manipulacije, pad energije, uspavana energija, osećanje lenjosti može se osećati u vazduhu.

Srećno, lp  - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski