уторак, 26. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 26


 „ U svakom početku počiva čarolija. Ona nas štiti i pomaže nam da živimo.”

Herman Hese

Srećni Božićni praznici:-))

U poslednjoj nedelji smo ove godine, koja tutnji kod nas sa veoma teškom, ali neobičnom energijom. Retrogradni Merkur je nosio od štrajka poštara, poljoprivrednika, do potpune blokade od juče studentskih protesta, ali i reprizu izbora koji uopšte nisu bili astrološki gledano povoljno, jer Mars u Strelcu trenutno traži istinu, slobodu, pre svega prava i kolektivno budjenje.

Dan pred Poslednji Pun Mesec posebno se mogu osećati veće tenzije i nastavak dešavanja....

Kontakt Meseca sa Mesečevim čvorovima može pokrenuti bitne razgovore na temu partnerskih odnosa, ali velike političke nemire u toku današnjeg dana. U toku prethodnih dana smo gledali prilično dramatičnu situaciju posle izbora. Uticaj R Merkura ali nastupajućeg Punog Meseca može pojačavati gnev i nervozu na ulicama. Kontakt Meseca i Mesečevih čvorova može doneti i važna lična iskustva, ali karmički proces isceljenja kroz emotivne odnose.

Opozicija Mesec/ Mars od 3h posebno može povećavati i dalje nesrećne situacije na polju saobraćaja i pojačanu napetost posebno medju običnim narodom. Opreznost vozačima, a ovo vreme može povećavati tuče, nervozu ili napete situacije. U povećanju upale disajnih organa.

Kvadrat Mesec/ R Neptun oko 7am - preosetljivost, konfuzija, maglovitost u odlukama, teško ustajanje, haotičnost ili neorganizacija, vreme psihološke osetljivosti.

Mesec u Blizancima u opoziciji sa R Merkurom u Strelcu posebno pojačavaju probleme u komunikaciji, uredjajima, okruženju, saobraćaju, papirologiji, problem u razumevanju, pisanju, ali mentalnu napetost i nervozu. Opreznost u donošenju odluka! Moguće i nepovoljne vesti.Kolaps, štrajkovi, problemi sa taksijima i javnim prevozom, osetljivost kroz škole, granice i putovanja. Obratite pažnju na period od 9h-16h koji će posebno doneti veliku napetost na ulicama. Na individualnom nivou može doneti mentalne blokade, strahove, ali nepovoljnije vreme za donošenje važnih odluka! Pokrenite strpljenje i pokušajte u ovo vreme da ne donosite nagle odluke!



Od 16:16 Mesec prelazi u znak Rak. Biće u praznom hodu.Može do 21 nositi preosetljivost i sentimentalnost ali jaku povezanost sa prošlošću i pojačanu nostalgiju. Ipak, Mesec je u svom domu i može pokrenuti kućne poslove, ušuškanost i potrebe i emocije koje usmeravamo prema najbližima. Uticaj trigona izmedju Meseca i Saturna u večernjim časovima donosi mir, stabilnost, poverenje i olakšanja, mudrije odluke i dobro vreme za odmor.

R Merkur u znaku Strelca u polusekstilu sa Venerom donosi i ležernost, potrebu za opuštenošću i zadovoljstvom. Večernji časovi mogu doneti više razumevanja ili ispravke.


Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski