четвртак, 24. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -24.11.2022.


 Četvrtak, 24.11. dan Jupitera nosi blagoslovenu energiju praćenu i uticajem Mladog Meseca, ali glavna vest danas je i svakako da Jupiter koji je od 28.07. ove godine retrogradan kreće direktno od ponoći od 28 stepena znaka Riba. Prelazak Jupitera u znak Ovan po drugi put očekuje se od 20.12. Energija danas i vladaoca Meseca ide u smeru plemenitih poduhvata, prihvatanju vrlina i mana, ali nekom unutrašnjem budjenju i prepoznavanju prioriteta i emotivnoj zrelosti u odnosu na svoje odluke. 

Ovo može biti vreme rasta, ali i Božijih poklona. Univerzum nudi bolja rešenja, ali traži od vas da uložite energiju u ono što verujete. I sam mlad mesec ima poruku iako stvari deluju pozitivno, nema opuštanja, u sve se mora uložiti ozbiljniji trud. Jupiter je baš pred Mlad Mesec bio u mirovanju, ali i još uvek malo konfuznoj energiji gde postavljamo pitanje čemu treba da se priklonimo, kad život tera na materijalno, a mi želimo emotivno duhovno? Svakako da direktan uticaj Jupitera u vrlo dobrom položaju poslednjem znaku Riba može do kraja godine da nas donese period mira, ali nekakvog optimizma koji ćemo sami osetiti svako na svoj način, i tako u miru i odluka i želja za koje smo svesni da nisu bile dobre i da su nam potrebne. Nikako pod uticajem drugih, već kroz spontani nivo.



Po principu:  Želim da omršam, počnem da vežbam..

Ja želim da se aktiviram na socijalnom ili profesionalnom nivou, jer osećam da sada sam potpuno spreman za nove izazove i ono što mogu da dam. 

Ja želim da radim ono što volim, i da imam ponovo osećaj zadovoljstva. 

Pri tome ovi primeri su individualni, i nemaju veze sa kolektivnom slikom. Jupiter jeste srećna planeta, ali trenutno postoji sukob izmedju uticaja drugih i njihovih problema koje se prenose, kao i osećanja hroničnog generalnog umora medju ljudima. Medjutim, budite strpljivi i vaše vizije, želje se mogu otvoriti spontano i videćete kako stvari mogu biti drugačije. Svakako, ovo je dobra vest jer pokreće naše unutrašnje želje i intezivnu podvesnu stranu, maštu koja nije nemoguća, kreativne i skrivene sposobnosti za koje možemo biti spremni da ih stavimo u prvi plan. Jupiter u Ribama donosi i odlično vreme za meditacije, molitve, psihologiju, razne vrste seansi koje traže intimnost i pomoć.

Ovaj uticaj neće prijati onima koji su mentalno i duhovno ograničeni ili onima koji traže instant i laka rešenja, onima koji nemaju veru i previše su okrenuti globalnoj kritici, ali i materijalizmu i sebičnosti.



 Četvrtak inače nosi jednu srećnu energiju jer će Mesec biti u pozitivnoj konjukciji sa tranzitnom Venerom i Merkurom i nosi puno vesti, poklona, kupovina, odlično vreme za trgovinu, uvoz, učenje, ali i ljubavne ponude.

Mesec i Venera u konjukciji u jakom zagrljaju od 14:27 nose jednu sjajnu energiju sreće, zadovoljstva, poklona, ulepšavanja, zanimljivih upoznavanja, susreta, zaljubljivanja, i estetsku energiju. Ako danas planirate neku vizuelnu promenu - odlično vreme. Pozitivno vreme za kupovine, ali posredovanja, obrazovanje, ali naglasak je najviše na ljubavi. U povećanju veze i druženja.

Mesec od 15:50 u konjukciji sa Merkurom nose otvorenu, iskrenu mentalnu stranu pomešanu sa emocijama. Odlično vreme za emotivne razgovore, važne vesti u vezi sa dnevnim aktivnostima, decu, hobije, pisanje, učenje, potpsivanje važnih papira, nekretnine, kontakte sa državnim institucijama ili lakom dolasku do istine, ali popodnevni časovi nose i dosta komunikacije, sms poruka i pozitivnog radoznalog pokreta u nešto novo.

Danas navijamo i za naše momke na Svetskom prvenstvu u fudbalu, pa nek je srećno:-))



Astro -Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski