петак, 25. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -25.11.2022.


 Petak, 25.11. u većem delu dana nosi uticaj Meseca u znaku Strelca, ali malo haotičniju energiju. Verujem da ste navikli na gradske gužve, čim stigne lošije vreme da sve ide sa kašnjenjem, ali danas je potrebno malo više strpljenja za sve. Ako možete, ostavite veći deo obaveza za početak sledeće nedelje, ako ne možete razoružajte se strpljenjem. 

Iako dan počinjemo sa nešto mirnijim aspektom izmedju Meseca i Saturna koji može uticati na samodisciplinu, mirnije poglede na život i objektivnost, Ipak,  što jeste neprijatnije je opozicija Meseca i retrogradnog Marsa na snazi od 7:30am koja može nositi osećanje veće uznemirenosti, pojačane svadje, sukobe, nezgodne situacije, neprijatnosti kroz saobraćaj, brze i negativne reakcije, probleme sa okruženjem i ljutnju. Iz tog razloga ako to znamo, potrebno je da dan započnemo energičnije, ali smirenije sa izvesnim i brojanjem do 100 i sa konkretizacijom naših planova. Posebna preporuka je distanca od negativnijeg okruženja ili osoba koje vam mentalno ne prijaju. Može dolaziti do roditeljskog ili emotivnog nerazumevanja koje može preći u veće sukobe. 

Iako smo u fazi Mladog Meseca, Mesec  do njegovog prelaska u znak Jarac prima i nešto osetljiviji aspekt sa planetom Neptun koja je retrogradna( vreme od 10:25am) i može iz jedne brze, ljute energije doneti vreme osećanja umora, konfuzije, preosetljivosti na sitnice, ali da lične stvari mogu uticati na promenjivo raspoloženje. Ovo vreme traži mir, koncentrisanje na ono što je bitno i čuvanje sebe. Vremenske prilike neće pogodovati baš mnogo senzitivnijim osobama, ali mogu uticati na promenu planova i izvesnu crtu uspavanosti. Osećanje idealizma i mašte možete pretočiti u samostalni rad ili pratiti osećaj šta vam je danas potrebno. Najvažnija stavka je izbegavati uticaj drugih, i danas ipak ispratiti svoj bioritam. Dobro vreme da sebe  nahranite dobrom muzikom, pokrenete unutrašnje ideje, malo ispratite svoja osećanja i proverite šta to na vas utiče? 

Od 20:22 Mesec u Strelcu će se naći u kvadratu sa svojim vladaocem znaka Strelca Jupiterom gde se povećavaju nesporazumi, apatičnost, nagle oscilacije u raspoloženju, i znate ono kad ustanete i osećate se drugačije, ali ne znate tačno da objasnite šta vam fali. Ovo može biti i vreme nekih očekivanja, maštanja, ali stajanju u mestu ili trošenja novca na nešto što vam uopšte nije potrebno. Danas može biti neprijatnih vesti vezanih za svetska dešavanja, ali i nekih  neobičnih dešavanja na polju sporta. Možemo biti umorniji od čekanja u redu, kupovina, gužvi u saobraćaju i trebaće nam jedan mirniji vikend da se regenerišemo, svako na svoj način. U povećanju nemoral, loši postupci, ali opravdanja na tu temu. 

Danas je na snazi Black Friday. Juče sam baš pričala sa jednom poznanicom kako smo mi došli do toga da nam je to nešto bitno i važno, ali da ne budem stroga i nerealna imala sam momente kad sam našla i bila privučena nekim sniženjima tog praznika. Meni iskreno da vam kažem uopšte današnji dan ne deluje idealan za neku kupovinu i sniženja, ali ne morate da me slušate. Ako prosto želite nešto da kupite i pronadjete, poslušajte sebe. Samo je preporuka nemojte da se " zalećete".


Mesec menja znak i prelazi u znak Jarac od 22.19 u kome će boraviti do kraja vikenda. Vreme neke mirnije energije, podsećanja, ušuškanosti i manje nostalgije, po principu " Znaš kako je to nekad bilo". Veče i nije tako loše da prokomentarišemo jučerašnju utakmicu ili da započnemo neku političku temu, i da malkice izadjemo iz kuće, iako je sva naznaka da sve miriše na ranu zimu i prvi sneg. 

Budite danas kreativni i verni sebi :-))



Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski