субота, 26. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -26/27.11.2022.


 Poslednji vikend u Novembru. Pod uticajem smo Meseca u znaku Jarca, pa neki osećaj usporenja, veće kontrole i razmišljanja šta bi to mogli da uradimo što smo ovog meseca/ nedelje propustili. Razmišljanja o nekim nedostacima i onome što možemo pripremiti kao osećaj motivacije za buduće dane. Negde u nekom osećaju preskakanja, od razmišljanja tri koraka nazad ili tri koraka napred, manje u osećanju trenutnog datuma i meseca. Vreme kada naša duša traži neku osamu da bi pokrenula i stare rane i regeneraciju istovremeno. U osetljivosti kosti, ali mnogi problemi na koje nailazite trenutno mogu biti posledica neke emotivne epizode od pre. Danas će nam prijati podrška ili neki adrenalin da nas naglo pokrene. Manja flegmatičnost ili ignorisanje autoriteta ili svih onih koji bi nam sami dali savet. Ipak, danas nije tako loše čuti šta drugi imaju da kažu, jer dan donosi mudre misli koje mogu kod vas lično pokrenuti nešto dobro. 

Subota 26.11. neće nositi nijedan aspekt Meseca i ovo je dan bez aspekata sa drugim planetama, medjutim to ne znači da će danas biti jako dosadno, čak naprotiv možemo aktivirati sve što smo propustili negde. ... Negde nebo želi da se odmori i prepusti vama da sami kreirate svoj dan. U povećanju sklonost vraćanju na prošlost, ali obnovi starih poslova i kontakta. Ipak, vikend deluje sklon ozbiljnijim mislima, opterećenjima i sklonosti usamljenosti. Vremenske prilike mogu uticati da se ljudi osame.

Nedelja, 27.11 - nosi realtivno budjenje, kao i sklonost završetku svega što je stajalo u protekla dva dana. Ovo može biti čak produktivan dan za one koji rade, ali dan koji nosi jače ambicije i samodisciplinu. Mesec od ponoći u trigonu sa R Uranom može doneti prijatna iznenadjenja, nagle susrete, neke neobične i neočekivane emotivne situacije ali ideje za posao, ali osećanje veće slobode. 

Sekstil Meseca i R Neptuna od 11:10 nosi vreme inspiracije, mašte, završetka starih poslova, podrške ili pomoći starijih, ali odlične intuicije i dobro vreme za sportske i kreativne aktivnosti. Konjukcija Meseca i Plutona od 17:44 nosi ubedljivu, snažnu energiju, ali vreme podsećanja i razmišljanja o mesecima unazad ili gledanju slika od ranije, i analiziranja gde se napravila greška i da li je nebo raspoloženo za neki primirje. Od 21:12 Mesec u sekstilu sa Jupiterom može posebno doneti vreme zabave, dobre zarade, povoljnih vesti i vreme neke veselije energije, ali dobrog planiranja za narednu nedelju.

 Mesec od 23:08 menja znak i ulazi u znak Vodolije gde se pokreće jedna slobodoljubiva, otvorenija, prijateljska energija.Mesec će boraviti u znaku Vodolije do 30.11. Potreba da se nešto menja, uvodi kao novo, ili da se pokrenu neki izazovi može biti značajna. 

Inkonjukcija Merkura iz znaka Strelca i retrogradnog Urana može loše uticati na koncentraciju, pamćenje i doneti jednu konfuznost. Neće biti neobično da tokom vikenda neke stvari odlažemo ili obnavljamo koje su stajale. Pratite svoj osećaj jer vam može ukazivati na rešenje problema, posebno ukoliko se budete suočavali sa problemima vezanim za papire, komunikaciju i dogovore. U povećanju jaka napetost, pa je preporuka bez žustrine i nestrpljenja. Posebno treba voditi računa koje odluke donosite!


Lp i produktivan vikend - Astro Luna


 


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski