понедељак, 28. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -28.11.2022.


 Ovu poslednju nedelju novembra započinjemo sa uticajem Meseca u znaku Vodolije. Promene, promene nam trebaju. Negde nije lako promeniti navike. Biti svestan mana, nalaženje uzroka, i pokrenuti to što treba menjati. Medjutim, moram da vam kažem da ove nedelje imamo podršku univerzuma da sve ono što je teško započeti, a time i promeniti, možemo uz veliko strpljenje i pre svega istrajnost. 

Ovu nedelju treba započeti bez suvišnih reči i samo po principu, manje priče - više rada i truda. Svakako, da Mesec aktivira radoznalost za nešto novo, a ako danas unesete nešto novo u svoj ormar, dom, kancelariju, sigurna sam da ćete se osećati bolje. Zato krenite u akciju!

Mesec i Sunce u odličnom sekstilu od 9:57am mogu doneti vreme optimizma, dobre energije, misli, dobrog početka nedelje i mogućnosti da dobro isplanirate ovu nedelju. Ovo može biti pozitivan aspekt kroz kolektivna dešavanja. Držimo pesnice i našoj reprezentaciji kojoj će trebati mnogo truda i dobre koncentracije, medjutim nebo je danas jako dobro da se nešto pozitivno promeni ili dobijemo neku nadu za dalje. 

Danas nebo može biti veoma naklonjeno autentičnim, originalnim i hrabrim osobama. Možete biti dobar primer drugima, ali i pozitivno za prenošenje znanja. Ako ste se poslednjih dana olenjili, svakako danas možete pokrenuti dobre stvari za sebe. Pokušajte da lakše podnosite gužve i dnevni stres ili da pokušate da ga ignorišete. 

Ukoliko danas planirate da obavite nešto što vam duže stoji - povoljno.

Vremenske prilike mogu lošije uticati na reumatske bolesnike, a u osetljivosti mišići, vene, kolena, kičma.


Izuzetno važan aspekt izmedju retrogradnog Marsa i Saturna na snazi je od 18:57- koji nosi dugotrajne ciljeve, istrajnost, potrebu i samu sugestiju da uložite kompletnu energiju u projekte ili stvari koje su vam važne, ali i vreme koje je idealno za dijete, samodisciplinu, prelazak na zdraviju ishranu i hrabre nove korake. Morate rizikovati i izaći iz crte ležernosti ako očekujete neki napredak u narednom periodu. Uložen trud može uticati na samopouzdanje i sklonost emotivnoj stabilnosti. Veoma značajan aspekt za studente, ali sve one koji u narednom periodu žele da pokrenu najbolje iz sebe. Trigon izmedju Rx Marsa i Saturna je na snazi od 18:57 sve do 3.12.
Inkonjukcija izmedju Venere iz znaka Strelca i Rx Urana iz znaka Bika itekako može doneti nagla uzbudjenja i promene koje se mogu desiti u vašem ličnom životu! Može biti i neke drame pomešane sa euforijom, ali mogućnost da uvedete neke promene u vaš odnos je preporučljiv( više tolerancije, razumevanja, podela, razgovora).


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski