уторак, 29. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -29.11.2022.


 Mesec posle ponoći u sekstilu sa Venerom može pokrenuti neku kreativnost, ali nova interesovanja, kao i ljubav i posebnu vezu sa univerzumom. Negde danas možemo da upijamo neke poruke, iskustva drugih, mudre poruke, negde ćemo biti u potrazi za novim informacijama, ali onom rečenicom da nam neko kaže" Slušaj biće sve u redu". Danas je prilično povećana kritika koja prelazi u ozbiljnu destrukciju i ljutnju praćenu opozicijom Merkura i retrogradnog Marsa. Možda vam se učini da ne možete doći do reči u većem okruženju, i da osećate neku iritaciju, ili da ste toliko umorni već na početku nedelje, da bi samo negde čutali i meditirali. 

Od 1:50 Mesec u kvadratu sa svojim vladaocem Uranom može pojačavati noćnu nervozu ili znojenje, ali i naglu nervozu, osetljivost preko uredjaja, ali pojavu zemljotresa, napetosti u medjuljudskim i partnerskim odnosima, možda neke čudne snove. 

Mesec u praznom hodu od 5:30am - do kraja dana može danas prilično usporavati stvari, a uz opoziciju Merkur/ Rx Mars to nećemo lako podnositi. Ukoliko danas očekujete da dobijete lako odbravanje, ocenu, savet, moram odmah da vam kažem da od toga nema ništa. Danas je pametno osloniti se na sebe i uložiti mnogo muke i truda u sve što budete započeli. Biće i prolaznih situacija gde ćete pomisliti da je sve protiv vas ili da vas drugi uopšte ne razumeju. Svadje i pretnje u saobraćaju, povećane nesreće, ali povećanje nasilja po školama posebno pojačano pod ovim aspektom. 

Od 7:32am nešto dinamičnija situacija prepuna novosti, ali i akcije i tu se može dosta toga odraditi. Dobro vreme za vežbanje i učenje. I Merkur može davati Mesecu malo samopouzdanja, iako danas sve može da se odvija malo kampanjski. Danas posebno treba dobro razmisliti o svakoj odluci, a posebno o rečima, jer se u ljutnji može reći svašta. Da ne bude posle kajanja...

Konjukcija Mesec Saturn kroz znak Vodolije oko 8h može smetati posebno starijim osobama i povećavati osećanje usamljenosti, pritiska, loše cirkulacije, osećanja udaljavanja i nerazumevanja. Brige i opterećenja oko prijatelja, ali osećanje da se osećate potpuno van nekog trenda, kao i osećanje neke tuge mogu doneti osećanje neke potištenosti. 

Ipak, ovaj dan može doneti iznenadjenja, iako će se smenjivati razna osećanja, od tuge, jake ambicije, dokazivanja, emotivnih previranja, ali najviše osetljivosti kroz uticaj drugih. Danas nas ne može baš puno iznenaditi. Ako bi se vratili u prošlost, ovaj datum je nekad bio ponos nacije, ali me je podsetio na jednu odličnu astrološku kartu države koje više nema. 

Posebna preporuka: Trebalo obratiti pažnju jer veoma teška opozicija izmedju Merkura iz znaka Strelca i Rx Marsa iz znaka Blizanaca može doneti veliki bes, ljutnju, destrukciju, jake svadje, provokacije, ogovaranja, a posebnu napetost kroz vesti, dokumenta, saobracaj, škole, decu i veliku jurnjavu koja može prelaziti u eksplozivnije epizode. Posebno ovog dana izbegavajte bilo koji vid rizika, jer postoji mogućnost nesreća, opekotina, povreda i neprijatnih situacija!  Smirenje možete naći u fizičkim aktivnostima i nekoj vrsti različitih psiholoških tehnika. Ako pak ne možete promeniti stvari, prihvatite ih jer pripadaju sadašnjem vremenu. Uglavnom će biti problem, jer ćemo ili razmišljati o vremenu pre i vremenu koje dolazi.  Ako pak doživite nešto neprijatno, razmislite da to nije vaš problem, već druge strane. Veoma osetljivo vreme za komunikaciju koja može biti navaletna, sklona ubedjivanju u pogrešne argumente. Zbog toga svoju dušu morate usmeriti prema svojim ciljevima. Malo flegmatičnosti danas nije naodmet...



Budite dobro - Astro Luna

 



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski