среда, 30. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -30.11.2022.- Prva Četvrtina Meseca



 

Mesec od 1 sat posle ponoći u romantičnom, vodenom znaku Riba. Mala konfuzija, unutrašnji nemiri, neka suočavanja koja mogu proći kao okean i emotivni talasi koji vibriraju izmedju radosti i potištenosti. Intuicija pojačana, pa možete osetiti šta će biti u narednih 15 minuta.  Ipak i pomalo zaljubljiva, boemska energija, sa puno pesničkih poruka, a sa druge strane imaćete utisak da vam zapravo ništa nije jasno. Ni gde krenuti. Snovi pojačani, a energija koja nosi nagle vibracije srca, ali meteropatske promene. Pogledi koji sve govore i nekakva čudna telepatija i nedostajanje. Neobična osećanja. 

Ono što danas može da nam pomogne je sekstil izmedju planete Merkur i Saturn. Ipak ćemo negde pronaći smisao, koncentrisati se na obaveze, konkretizovati šta je potrebno, odraditi do kraja ono što smo započeli. Ovaj aspekt nosi i odgovornost i mudrost, ali strpljiv rad i na kraju dobre rezultate. Svakako da smanjuje i stresan aspekt izmedju Merkura i retrogradnog Marsa, gde se danas oseća neka mirnija energija, iako malko izgubljena. Verovatno vam se desilo da krenete po jednu stvar, a kupite drugu ili krenete da završite jedan posao, a desi vam se par sitnijih. Negde iako može biti vraćanja, na kraju će se završiti kako ste planirali. 



Ono što je zanimljvo za današnji dan je i Prva Četvrtina Meseca na 8 stepenu znaka Riba u kvadratu sa Suncem iz znaka Strelca. Mesec će se naći na fisnoj zvezdi Skat koja ipak donosi zaštitu, mirnije misli ili sklonost da naučite kako da smirite misli. Bez obzira što vam se može učiniti da je sve maglovito, ipak danas možete dosta toga naučiti. Spontane reakcije, puno mašte, pa vraćanje u realnost, ali jake duhovne vrednosti, kreativni poduhvati mogu biti u prvom planu. Biće važno doći do istine, ali povezati neke tajne signale u emotivnim odnosima. Ova lunarna faza do Punog Meseca 8.12. može doneti osetljivost, idealizaciju, povremenu apatičnost i umor, pa je preporuka da se dobro naspavate i regenerišete pomoću raznih tehnika. Iako ne možete odmah dobiti odgovore na sve što vas muči, univerzum širi ruke i nagradjuje sve ono koji mu veruju. 

U porastu kroz ovu fazu mogu biti zdrastveni problemi( hronicni umor, alergije, disajni organi, loša krvna slika), ali i povećane skrivene namipulacije, laži izdaje. Ribe, Device, Strelčevi i Blizanci mogu osećati ovu fazu kroz neki vid ranjivosti( poslovni odnosi, komunikacija, gubitak optimizma, osetljivost kroz dogovore i emotivne odnose).Ukoliko imate potrebu da naredna dva dana provedete u samoći, radu na sebi to može prijati. Odlično vreme za psihoterapiju i traženje pomoći.

Kraj ovog dosta izazovnog meseca mnogi mogu završiti sa važnim lekcijama koje će dobiti na oslobadjanju tek malo kasnije. Postojaće osećaj nekog žala ili osećanja da nije trebalo tako da bude. 



Budite dobro - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski