четвртак, 1. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -1.12.2022


 Ulazimo u nov, ali i poslednji mesec godine. Kada pomislim na Decembar uvek su mi u glavi poklanjanja i kupovina poklona, misao da li će sneg pasti pre Nove Godine, i da li ću završiti sve obaveze. Ove godine tog pritiska nema. Ima akcije, ima stresa, ali nema pritiska. Kao da treba pustiti da sve ide po nekom toku.

O Decembru sam odlučila da vam uskoro dam detaljni izveštaj na mom instangram live, ovih dana. 

Ono što ću izdvojiti kao značajno: 

1. Neptun kreće direktno sa 22 stepena znaka Riba 4.12.

2. Merkur prelazi u znak Jarac od 6.12. u kome će krenuti retrogradno 29.12. sa 24 stepena.

3.Prvi zimski Pun Mesec 8.12. u znaku Blizanaca prilično će pomutiti planove i doneti mnogo gužve, priče i pomalo dramatike

4. Venera prelazi u znak Jarac 10.01. u kome će boraviti do 3.01.

5. Jupiter se po drugi put vraća u prvi Zodijački znak Ovan od 20.12.-16.05.2023.

6. Početak zime, a sa njom prelazak Sunca u kardinalan znak Jarac

7. Mlad Mesec u znaku Jarca na snazi od 23.12.

Sam mesec iz jedne krajnje dinamične energije, pomalo konfuzne i nervozne sa početka meseca, prećiče u period planova, pogleda na ono što smo naučili i prošli, ali onog što smo propustili što možemo uraditi. Imaćemo svest veće vrednosti u smislu da želimo i ovog meseca da nešto uradimo na sebi. Ovo je mesec obnove i vraćanja starih ljubavi, ali sa početka meseca i priličnih razočarenja na emotivnom planu. Imaćemo hiljadu obaveza i priličan umor, ali od druge polovine meseca možemo da se malo uozbiljimo i krenemo u konkretizaciju svega što je stajalo Bilo bi pametno završiti sve važno do 28.12 i onda odpustiti energiju i pripremiti se za Novu 2023.

Prvi dan ovog meseca nosiće uticaj Prve Četvrtine Meseca u znaku Riba, ali da u ovaj mesec možemo ući pomalo maštovito i idealistički i vrlo sanjivo. Kvadrat izmedju Meseca i retrogradnog Marsa od 9:40am može nas probuditi i nekim neprijatnim vestima i energijom, ili pojačanim radom koji može doneti jak pritisak. 



Kvadrat izmedju Meseca i Venere od 10:10am nosiće jednu nesigurnu, ranjivu stranu, ali preosetljivost, umor, osetljivost kroz odnose sa ženama, hormonske probleme ili teško ustajanje. Posebno obratite pažnju na popodnevne časove koji nose potpunu maglovitost i konfuziju, zaboravnost, stres oko sitnijih stvari, slabu koncentraciju ili povezivanje stvari, posebno zbog aspekta Mesec/ Merkur od 15:20.

Konjukcija izmedju Meseca i Rx Neptuna od 16;30 može nositi intuiciju, kreativnost, odlično vreme za lečenje, inače ceo dan je odlian za psihoterapiju, masaže, prirodnu kozmetiku i da nešto uradite za sebe. Moja sugestija ne morate uopšte prvi dan ovog meseca( ako ne morate) krenuti oštro i prodorno, brzopleto, već ako ne morate možete slobodno odvojiti dan za sebe i odmor. Emocije danas tanane sa povremenim izlivima jakog besa i prilično osetljivim aspektima kroz finansije( puno trošenja ili neplaniranih troškova, kupovina, ali i emotivnih konflikata). Razlog tome je i opozicija izmedju tranzitne Venere i Rx Marsa.Brige oko ljubavi, nervoza sa velikim oscilacijama u raspoloženju veoma otvorena. 

Emotivni odnosi koji su već prolazili kroz velike povrede i svadje mogu danas kulminirati pa su u porastu i fizičke povrede i pretnje, pojačanu ljubomoru i velike pritiske. U zdravim odnosima pojačana fizička privlačnost. Veze koje se započinju u ovo vreme mogi nositi jaku strast, ali problem u komunikaciji i sa okruženjem. 

Srećan vam početak novog meseca, meseca velikih sabiranja, ali i mesec mudrih odluka:-))



Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski