петак, 2. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -2.12.2022.


 Petak, 2.12  od ponoći nosi uticaj Meseca u znaku Riba u sekstilu sa Plutonom koji odiše izuzetno jakom unutrašnjom snagom i osećanjem zadovoljstva, jer možete pokrenuti nešto dobro čime ćete biti zadovoljni. Ova noć je veoma emotivno mirna i može nositi plodnost i sreću u partnerskim odnosima. Jaki snovi, pa bi ih bilo dobro ispratiti. Lak dolazak do istine i svi vidovi istraživanja pozitivni. 

 Kvadrat izmedju Merkura i Rx Neptuna  pokreće od 2:10am  lagarije, manipulacije, psihičke krize, aneksioznost, strahove i povećane nesanice. U porastu velike greške na poslovnom nivou, pa sve treba dobro proveriti. Posebne probleme mogu imati osobe vezane za državne i pravne poslove, kao i uvoz i izvoz. U porastu loša lečenja, osetljivost kroz lekove, poroci, emocionalne krize. Posebno obratite pažnju do ponedeljka šta potpisujete, a odluke pod tudjim uticajem mogu doneti greške. U povećanju kvarovi aparata i povećanje nekakve apatičnosti. Biće teško meteropatama i zavisnicima. U porastu kradje ili gubitak stvari. Pripazite na koncentraciju!

Medjutim lakši aspekti Meseca i Venere mogu ovaj aspekt prilično olakšati jer konjukcija Mesec Jupiter od 3:46am može nositi zaštitu univerzuma, a ako pak prolazite kroz neki mentalni nemir ili nešto nedovršeno kao da će doći do smirenja ili lakših rešenja.  

Sekstil izmedju Venere i Saturna od 4:10am - ipak moze malo smiriti stvari jer donosi mudrije odluke, a ako ste i prošli prethodni stres ipak dobro vreme za ispravke, obnovu nečega ili smirenje u ljubavnim odnosima. Veze započete ovog dana mogu biti trajne i vezane za veće razlike u godinama. Možete imati i mogućnost da zadovoljstvo nadjete u jednostavnim stvarima i učenju. Može biti mogućnosti da pronadjete nešto što ste dugo tražili, ili da nešto obnovite što će vam predstavljati zadovoljstvo.

Mesec menja znak od 5:42am i ulazi u borbeniji znak Ovan koji će najaviti veću dinamiku, budjenje i hrabrost. Ipak vladaoc Mars u znaku Blizanaca u  retrogradnom hodu može pomutiti i danas planove i doneti dosta stresa. Pokušajte da ne budete eksplozivni, nestrpljivi i da dobro razmislite o svakoj odluci. Ceo dan može ipak nositi žurbu i gledanje na sat. U povećanju nesporazumi, ali i špijunaže. Danas iz jedne mirnije, pasivnije energije svakako imamo budjenje, takmičarski duh, medjutim bilo bi dobro ne raspšiti energiju na 10 strana, već ako možete danas odraditi samo manje, ali konkretnije obaveze. 

Sport će biti u centru pažnje sa poprilično dramatike u večernjim časovima i potpunom neizvesnošću, ali jačom borbom nego prethodnih dana. U porastu loše sudijske odluke i osetljivost igrača koji imaju povrede. Ipak neka nada i bolja mentalna spremnost  može doneti iznenadjenja i sreću.



 Lp dan - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski