субота, 10. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -10/11.12.2022.


 Ovaj vikend počinjemo sa jednom nežnijom i sentimentalnijom energijom Meseca u znaku Raka koji će biti na snazi do nedelje do 21:10 kada će preći u znak Lav. Ipak u odnosu na jučerašnji dan, Mesec će biti u sekstilu sa Rx Uranom i može doneti ipak bolje raspoloženje, budjenje, akciju, potrebu za nekim promenama. Za one koji ne rade, danas 10.12. imamo odlično vreme za čišćenje i uredjenje doma i izbacivanje suvišnih stvari, ali pokretanje svega onog za šta nismo imali vremena. Posete porodici, neki lep ručak i popodnevna planiranja nečeg novog u vezi sa poslom mogu biti pozitivni. Iako Mesec u Raku donosi zaštitničku energiju, ipak danas možemo imati potrebu da nešto menjamo, rizikujemo, započinjemo što može biti dobro. 

Venera prelazi u znak Jarac u ranim jutarnjim časovima u kome će boraviti do 3.01.2023. Uticaj Venere u znaku Jarca budi neko prošlo vreme, praktičnost, ozbiljnije emotivne veze, obnovu bivših odnosa, čekanje i dugo čekanje na pravu ljubav, ali i bolju kontrolu emocija i mudrost. 

Iako Venera u zemljanom kardinalnom znaku hoće da donese usamljenost, duga čekanja, odsustvo emocija i zbog kontrole i mnogo emotivnog strpljenja, ipak tranzitna Venera će biti više nego naklonjena za planiranje mnogih stvari, ali vraćanje novim trendovima, ekonomisanju i boljoj organizaciji novca. Ovo je Venere koja je poznata kao velika čekalica, ali veoma pouzdana, često sklona da nedostaje i često Venera koja hoće da donese ljubav i sigurnost u zrelijim godinama. 



Važniji tranziti Venere biće: 

22.12. tranzitna Venere u trigonu sa Rx Uranom iz znaka Bika - koja može doneti neočekivane promene, idealno vreme za pozitivne promene u samom odnosu, dinamiku, akciju, neočekivanu zaradu ili poklone i mogućnost neke veoma pozitivne emotivne transformacije( negde kao izlaska iz mraka).

28.12. tranzitna Venera će biti u magičnom sekstilu sa Neptunom i može doneti povećanje platonskih veza, idealizam i maštovitost praćenu praznicima, zaljubljivanja i sklonost jakim utiscima, ali prijatna iznenadjenja. Izuzetno pozitivno vreme za darovanje. Telapatija, jaka povezanost srodnih duša, kao i sklonost jakoj emotivnoj intuiciji i kreativnosti. Dobro vreme za upoznavanja na putovanjima. 

29.12. tranzitna Venera će se naći u konjukciji sa Merkurom koji će krenuti retrogradno i može doneti obnovu starih odnosa ili prijateljstva, kontakte sa dragim osobama koje dugo niste videli, vesti ili pozitivne kontakte, odlično vreme za estetiku, mudre misli, jake susrete i mogućnost pozitivnih dogovora. 

Uoci izlaska iz 2022/ na 2023 tranzitna Venera će napraviti i konjukciju sa planetom Plutonom što može povećavati sa jedne strane opsesiju, emotivne povrede, ali povezanost sa osobom koju volite, ali malo i emotivne komplikacije ili osećanje nekog pritiska. Ipak ovaj tranzit može uticati na obnovu i jake fizičke odnose sa osobama iz prošlosti, ali važne ljubavne lekcije. 

Nedelja, 11.12.2022.


Može doneti puno mašte, povezanosti, platonskih emocija, ali može biti jako dobra za porodična dešavanja, slave, posete. Jutarnji časovi zbog trigona Meseca i Neptuna može doneti jake snove, kreativnost, blagu i nežnu energiju, zaljubljenost, ali dosta dobre planove.

 Trebalo bi obratiti malo veću pažnju od 15-19h kada Mesec napravi opoziciju sa planetom Plutonom  jer to može biti vreme nekih pritisaka, loših vesti, neke čudne energije ili pojačanih svadja, posebno političkih provokacija. 

Večernji časovi mogu doneti naglu radost, zadovoljstvo, poklone i novac jer će Mesec biti u trigonu sa planetom Jupiter, kao i srećno vreme za zaradu, putovanja, učenje, opuštenost..

 Mesec menja znak od 21:10 u znak Lav i ipak donosi srećno vreme za ljubav, zabavu i neka pozitivnija dešavanja, kao i sportske dogadjaje. Vikend može biti srećan za uredjenje doma, sitnije kupovine ili radove po kući, ili da se vidite sa nekim dragim prijateljima koje dugo niste videli.



Lp vikend, Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski