понедељак, 12. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -12.12.2022


 Ulazimo u novu nedelju decembra pod uticajem Meseca u znaku Lava koji nam ipak može doneti sreću i blagostanje, veći optimizam, volju, planiranje. Iako ova nedelja može biti praćena i nešto lošijim aspektima Sunca i Neptuna, ali pod Poslednjom Četvrtinom Meseca u petak Meseca i Neptuna gde je generalni savet da treba naći fokus, kontrolu, napraviti red, biti umeren i misliti više na svoje zdravlje, ponedeljak 12.12 može ukazivati na dobre šanse. 

Mesec danas neće imati nijedan aspekt sa ostalim planetama, ali će zato Sunce dispozitor Meseca imati sekstil sa planetom Saturn. To donosi da u nedelju krećemo sa ozbiljnom odgovornošću, radnom etikom i planiranjem, upornošću i istrajnošću. Počnite dan sa manjim obavezama ka većim. 

Danas je posebno pozitivno da obavite nešto što ste odlagali ili nešto što vam nije baš prioritet ili prijatno, ali možete završiti.Odličan dan za pedagogiju, obnovu starih ideja i projekata, ali ako danas tražite savet neka to bude od stručnih i starijih osoba, tjs osoba sa iskustvom. Odlično vreme za prenos znanja i karijeru. Merkur ulazi polako u svoju prvu senku pred retrogradnu fazu.

Kada Mesec nema nijedan aspekt sa nijednom planetom ostavlja nam na neki način i slobodnu volju da neke stvari kreiramo sami. Ove nedelje je jako važno pratiti svoj osećaj i ne prihvatati bilo koji savet. Pokušajte da ove nedelje nadjete smisao onog što će vas učinitu srećnim. Kolektivni dogadjaji veoma osetljivi jer otvaraju ponovni put starim strahovima. 



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski