уторак, 13. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -13.12.2022


 Utorak 13.12 dan Marsa može malo isprovocirati naše strpljenje. Osećanje da neka Novogodišnja i euforija, ali dramatika počinje. Danas može biti i nekih neprijatnih iznenadjenja i osećanja nekog ljuljanja ili zemljotresa u glavi. Neko ponavljanje lekcija od početka godine, ali malo pucanje pod šavovima može se itekako osetiti. 

Kvadrat Meseca i R Urana od 4:48am nosi nemire, napetost, pojačanu uznemirenost, čudne snove koji na neki način mogu biti povezani sa problemima koje osećate u sebi. Možemo se probuditi sa nekim novim idejama, ali nas može iznenaditi i vreme, ljudi i kao da ćemo imati neki moto" Ajde sve iz početka".

Sekstil Meseca i Marsa mogu nam dati neku čudnu snagu i volju, ali danas nebo nosi i opterećenja ko zna otkad sa kojima se možemo suočiti. Bilo bi super organizovati ipak danas neki mir ili prostor gde ćete na miru razmisliti o daljim odlukama ili raditi na miru. Gužve mogu prilično smetati i doneti pojačani stres i lupanje srca. Hiljadu ideja u glavi, ali kao osećanje nekog umora koje nas vuče nazad. 

Posebno osetljiv aspekt izmedju Meseca i Saturna u opoziciji od 15:10 može doneti izvesna opterećenja, zakašnjenja, osećanje usamljenosti, brige, praznine ili prosto samo umora. Mnogi pod ovim aspektom mogu osećati da nemaju više energije da se bave nekim krucijalnim stvarima i da im je potrebno da čuju nešto lepo ili da prosto dan ide jednostavnije. 

Emocije i reakcije danas nestrpljive, a raspoloženje sa velikim rasponima tuge i nagle euforije. Neki osećaj kao da nas je neko uključio na struju pa pustio. Može se osećati i neka težina u vazduhu koja posebno neće prijati srčanim bolesnima ali svima onima koji imaju velike planove i očekivanja. Ali negde danas treba pokrenuti i onu poznatu misao " Kakve su ti misli, takav ti je život" - otac Tadej

Ako se osećate loše, pokušajte da to smirite tako ćete pokrenuti nešto produktivno, korisno, ili prosto tako što ćete isključiti sve što vas uznemirava i napraviti neki predah u glavi. Emotivno danas može biti svega, od naglih prekida, osetljive komunikacije, osećanja kao da neko pravi od nas osobe koje nismo. 

Znači kad je najteže, treba pronaći neki smisao. Uvek pomislite ako je vama teško, teško je celoj planeti, nekome više, nekome manje, sve u zavisnosti od karaktera. 

Političke prilike napete. Nešto lakša situacija nam dolazi oko 17h kada će Mesec u znaku Lava biti u trigonu sa Suncem, pa možemo da se ubrzamo, prebrodimo kolektivnu ili generalnu sliku( bez analiza i statistika) i negde bi bilo super otići danas u bioskop i vratiti se nekoj fantaziji, mašti, ili pozorišnoj predstavi i dobro se nasmejati, otići na neku reviju ili prosto kupiti neku knjigu i isključiti sve aparate i posvetiti se onom što može da doprinese boljem raspoloženju.

Danas treba izbegavati dokazivanja, ali neko takmičenje sa konkrencijom. To se ne završava dobro. Danas treba izbegavati i mnogo mišljenje onih koji ne znaju ko ste vi. Danas treba jačati sebe i pokrenuti milimetre pozitive. 



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski