среда, 14. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -14.12.2022.

 

Sreda, 14.12 donosi prelazak Meseca u znak Device koji će biti u praznom hodu u većem delu dana, pa je jako bitno držati se svoje organizacije, pravila, pokušati uspostaviti red u sitnijim poslovima. Odlično vreme za čišćenje, poklanjanje, rad, sitnije zdrastvene preglede, kozmetiku ili ulepšavanje. Odlično vreme da napravite neki red pred sam kraj godine i završite neki vid papirologije koja stoji.Raspoloženje melanholičnije praćeno vremenskim prilikama, sa povremenim oscilacijama i samokritičnošću, ali okrenutošću prošlosti, datumima, stalnim zapisivanjem i dubokim razmišljanjima. 


Od 18:12 kvadrat izmedju Sunca iz znaka Strelca i Neptuna iz znaka Riba ( na snazi do petka) može doneti hronični umor, zabunu, maglovitost, lošu koncentraciju, nesigurnost i pojačane strahove, preterani perfekcionizam i detaljisanje pri čemu se gubi suština stvari, puno manipulacija i nameštanja.U povećanju prevare, razočarenja, nesporazumi, klevete i loš uticaj drugih. U slučaju da se osećate izgubljeno, okrenite se veri, sitnim poslovima, radu po kući, korisnim stvarima da bi uspeli da predjete ovaj trenutni aspekt, ili prosto regenerišete organizam spavanjem i brigom o sebi. Posebno treba povesti računa o zdravlju, porocima, čuvati se loših navika ili okruženja koji mogu negativno uticati na vaš lični napredak! Malo vodite računa više o ličnim stvarima! U povećanju trovanja.Držite se svojih stavova i pratite svoj unutrašnji osećaj! Poajačane želje i idealizam sa jedne strane i Neptunovska varka mogu dovesti da izgubite vreme na nešto potpuno nerealno i pogrešno! 

Trigon izmedju Meseca iz znaka Device i Venere u znaku Jarca u večernjim časovima ipak može doneti radost, srećne emotivne okolnosti, poklone, zaradu i da ipak neki sitni ali srećni momenti pomognu iako budete prolazili kroz osetljiv dan. Život čine sitnice. Večernji časovi su odlični da spontano uradite nešto za šta baš dugo niste imali vremena, ili da se vidite sa dragim ljudima. 



Srećno -Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski