четвртак, 15. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -15.12.2022.


 Ne znam za vas, ali meni decembar jako brzo prolazi. Ne mogu da verujem da smo došli već do sredine meseca. Ovo hladno vreme praćeno vetrom me svake godine jako nervira jer imam utisak da mi ni koža, frizura, nokti nisu u vinkli. Pošto volim da pričam sa ljudima baš kad nešto kupujem svi komentarišu isto, ne volim zimu, želim da što pre prodje. Razmišljam nisam jedina. Preko zime je najbolji osećaj rada ili gledanja beskrajne liste serija. Divim se onima koji po ovom vremenu ustaju rano, odlaze na trening, bacam kapu... A zima još zvanično nije počela. Imala sam običaj da posebno u zimskim mesecima brojim koliko ima do proleća. Niko me ne može ubediti u čare zime, čak i kada je novogodišnji šoping u pitanju. Napolju ledara, a unutra preznojavanje. Ipak, čekam sunce.



Šta imamo danas: 

Inkonjukcija izmedju Merkura i Rx Marsa  što može doneti ishitrene zaključke, odluke,  rasprave koje prelaze u neprijateljstvo pri čemu možete sebe dovesti u neku neprijatniju poziciju. Stoga je veoma važno kakve odluke donosite i treba dobro razmisliti o svemu!  Sa druge strane Mesec u dobrom aspektu sa planetom Merkur i Uran može doneti dobar dan za pokretanje novih poslova, pozitivne promene, stavljanje mnogih stvari u red, pripremu nekih bitnih ali sitnijih poslova u red što će jako prijati. Na polju emocija vladaće ove nedelje malo veća senzitivnost i dosta sumnji u pozitivan ishod, medjutim četvrtak može da donese simpatije i neke platonske susrete. Vreme do petka nosi za mnoge emotivne testove, ali i dosta poruka na polju prijateljstva.

Mesec u znaku Device. Od jutarnjih časova u pozitivnom trigonu sa Merkurom i može doneti da dan ipak započnemo kroz nešto bolju organizaciju, dobre vesti, produktivniju i praktičniju energiju. Ako danima planirate da uzmete da učite ili odradite nešto bitno, danas možeee.

Period od 12:30 može biti malo osetljiv zbog kvadrature Meseca i Marsa pa u povećanju mogu biti svadje, neprijatnosti, prolazni zdrastveni problemi, emotivna nervoza. Možete imati utisak da vas danas posebno sitnice uznemiravaju. Opreznost je potrebna kroz odnose sa okruženjem, u saobraćaju. U povećanju povrede, stomačni problemi. 

Ipak od 16:40 Mesec u trigonu sa R Uranom može pokrenuti promenu energije, dobro vreme da nešto započnete, dobro uradite za sebe. Ovo može biti vreme iznenadjenja i dobre energije. Dobro vreme za druženje i sve spontane situacije. 



Srecno, Astro Luna


 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski