петак, 9. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -9.12.2022.


 Dan posle Punog Meseca. Sve pršti od loših vesti i osetljivosti kroz stare probleme. I Mesec i Venera u ranim jutarnjim časovima nose disbalans i emotivnu preosetljivost. Neki čudni snovi, ali i velike želje danas. Mnogo očekivanja. Medjutim, još uvek ne možemo da sve prepustimo da se samo od sebe desi. Potrebno je mnogo truda ovog meseca. 

Kvadrat izmedju Meseca i Jupitera od ranih jutarnjih časova donosi neki vid lenjosti ili da raspršimo energiju na pet strana sa sve površnom realizacijom. Step by step. I dalje postoje jako osetljivi aspekti kroz medije, komunikaciju, koncentraciju, posebno emotivna očekivanja. Neki vi nerazumevanja vlada svetom. Osetljiv dan za meteropate i osetljive osobe. 

Od 8:50am Mesec prelazi u svoj dom - znak Rak. Negde će nam prijati neka ušuškanost, dom, kućni poslovi, čišćenje i izbacivanje nepotrebnih stvari, ali možemo već ozbiljnije razmišljati o praznicima koje dolaze. Gledanje recepata, pokretanje kreativnih poslova. Raspoloženje oscilirajuće uz  veliku sentimentalnost i okrenutost prošlosti.

 

Sa jedne strane se može osećati nagli optimizam, vedrina, mogućnost kupovina. Medjutim, obratite pažnju na svoje emotivne izbore, procene jer mogu biti pogrešni. Isto važi i za izbor prijatelja ili poslovnog okruženja. Loš dan za prodaju imovine. Loš dan za uzimanje kredita i davanje novčanih pozajmica. Možete imati osećanje neke manipulacije u odnosu na druge. Danas ne treba ništa dokazivati, niti se trošiti kroz odnose sa osobama koje ne poznajete. Pokrenite više samopouzdanja, volje i ne nervirajte se oko onih koji nisu deo vašeg života!

Venera u znaku Strelca u kvadratu sa Jupiterom može doneti puno maštanja, ali i nesporazuma, ili nerealnosti u odnosu na druge. Sveže veze mogu biti u problemu. Neki vid lakog odustajanja moguć. Razočarenja i prevare. Preterano žrtvovanje ili nerealna očekivanja.

Opozicija izmedju Meseca i Merkura od 16:56 može doneti veoma problematične porodične odnose, posebno dogovore, kritike, sklonost povlačenju, lošim vestima ili da vas pozove neko koga ne želite da čujete( ko utiče na vaše uznemirenje i samopouzdanje). Osećanje nepravde u povećanju, ali i problem sa povezivanjem stvari. U porastu sklonost da sve lično doživljavamo i da iz toga izvlačimo poruke. Potrebno je malo smiriti um, emocije i pokušati rešiti stvari na jednostavnijem nivou. Danas je potrebno imati baš strpljenja kroz saobraćaj, jer ćete imati utisak da kasnite poprilično, ali i za bliske članove porodice!




Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski