четвртак, 22. децембар 2022.

Dnevna doza Lune - 22.12.2022.


 Vreme 2:50 izuzetno loše, praćeno opozicijom Mesec/ R Mars može doneti nezgode, tuče, kvarove, povrede, saobraćajne nesreće, emotivne povrede i povećanje nasilja. Večernji časovi nose smirenje, mudrost, dobro za prihvatanja saveta i završetak sitnijih dnevnih poslova. Može doći do nagle uznemirenosti, emotivnih povreda, nepovoljnih reakcija, uznemirujućih snova.

Kvadrat izmedju planete Sunce koja samo što je zaplovila u znak Jarac i  planete Jupiter u ranim jutarnjim časovima može doneti velike želje koje mogu biti u neumerenosti i sklonosti preterivanju. Treba gajiti umerenost, ali samopouzdanje. Na kolektivnom nivou mogućnost moralnih sukoba i osetljivosti kroz političke prilike. U povećanju sramota ili javni poraz. Pokušajte da ne obećavate ono što ne možete odraditi, idite korak po korak, uvedite malo više reda i organizacije u svoj život. Pripazite na finansije! Pokušajte da ne preuzimate obaveze koje ne možete stići, ili da potrošite vreme na ljude koji će vas odvesti u beznačajne stvari i samo trošenje kvalitetnog vremena. 

Trigon izmedju Venere i R Urana ipak može delovati obećavajuće jer nosi dobro vreme za početak emotivnih odnosa, novih poslova, neočekivan vid zarade, ili poklone, zadovoljstvo, završetak nečeg što vam je bilo važno. Veze preko interneta/ putovanja posebno zanimljive. Povećana potreba za samostalnošću i promenom izgleda, ali radnog mesta. Mogućnost novih kontakta koji su bitni, kao i pozitivnog društvenog života, nagle popularnosti. Ovaj aspekt može pomoći prethodnom, ali generalni savet je ekonomičnost i umerenost. Pod ovim aspektom posebno osobe rodjene u znaku Bika, Vage, Vodolije mogu očekivati nešto iznenadjujuće.

Od 19:20 Mesec u znaku Strelca naćiće se u sekstilu sa planetom Saturnom, pa može doneti veću odgovornost, zrele odluke, poverenje i da drugi mogu da se oslone na vas, ali da ipak stvari idu pod nekim boljim planom. Pozitivno vreme za krakotrajne kontakte sa prijateljima, starijim osobama, ali odlično vreme da se nauči nešto novo. Dobro za razgovore koji traže diskreciju.

 Od 21:17 Mesec će se naći u kvadratu sa planetom Neptunom i doneti pri kraju ovog dana preosetljivost, senzitivnost, sklonost prolaznim iluzijama, razočarenjima ili umoru. Osećanje jake senzitivnosti pa je potrebno u ovo vreme se dobro odmoriti, regenerisati i imati kontakta sa vodom, kao i poslušati svoj unutrašnji osećaj.



Srecno, Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski