понедељак, 30. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -30.01.2023.


 Polako se bližimo kraju prvog meseca ove godine. Posle malo " uspavanijeg" vikenda, danas Sunce u snaznom trigonu sa tranzitnim Marsom može da nas probudi i pokrene nam hiljadu ideja, planova, ali i vraćanje samopouzdanju i jačoj volji.Ovaj aspekt utiče da se osećate smelije, hrabrije i otvorenije, ali da konkretizujete svoje dalje ciljeve.Danas možete da se uhvatite u koštac sa zahtevnim stvarima, ili možete krenuti potpuno sa pozitivnije nule osećajući da je vreme da nešto pametno i korisno uradite za sebe. Ukoliko danas treba da impresionirate nekog, pravo vreme za to.Odlično vreme da baš pokrenete nešto što ste mislili da vi lično to ne možete. 

Uz ovaj snazan aspekt, i Merkur danas ubrzava mentalne motore i pravi trigon sa planetom Uran, pa pokreće interesovanja, zanimanje za nešto novo, ali može pokrenuti dobre vesti i dosta potrebe da se nešto desi. Danas vas neko može stimulisati da upravo pokrenete puno toga i da osećate da ste sada sprmeni za to. Kontakti sa novim, ali uzbudljivim ljudima samo dodatno može povećati i neko osećanje euforije ili doneti da se osećate svežije i bolje u odnosu na prethodni period.Odlično vreme da naučite nešto ili probate nešto novo.Odlično vreme za trgovinu, prodaju, važne sastanke, ali i da otvorite um prema nečem novom. Jaka sloboda misli. Pravičnost. Odlično vreme da od nečeg starog napravite nešto novo. Odlično vreme da pokrenete svoj sajt, blog, ili da se više zainteresujete za tehničke stvari, internet, ili da rešite nešto što vam je delovalo mučno i teško. 



Mesec u rastu u znaku Bika do 9:36am. Neki čudni snovi i opterećenja moguća posle ponoći.Ipak trigon sa Plutonom može vam dati dodatnu snagu da započnete novu nedelju. Sledite svoje instikte i nećete pogrešiti!

Mesec u Blizancima može ipak danas pokrenuti neku razigraniju energiju i da se pokrenu sve one stvari koje baš nikako nisu išle od kraja prosle godine. Puno sms poruka, internet ćaskanja, dopisivanja, ali pozitivno vreme za pisanje i učenje.Potreba da saznamo nešto novo i uvedemo nove ljude u svoj život biće aktivan. Danas možemo puno telefonirati, putovati, razmišljati o više stvari odjednom i imati mogućnost da napravimo neke produktivne nastavke ili početke.

Od 18:25 osetljiva energija, jer Mesec i Venera su u kvadratu pa mogu doneti prolazne suze, ranjivost, osetljivost zbog ljubavi, nepotrebne troškove ili nerazumevanje od strane bliskih ženskih osoba, lenjost i apatičnost.

Od 21:00 kontakt Meseca i Jupitera ipak može doneti pojačan optimizam i srećnije okolnosti pri završetku ovog dana. 



Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski