субота, 1. јул 2023.

Dnevna doza Lune -1/2.07.2023


 Juli dobrodosao. Ulazimo u 7 mesec ove godine, koji će biti više nego interesantan, ali i izazovan u emotivnim odnosima. Venera će iz znaka Lava krenuti retrogradno 23.07. noseći karmičke izazove ali velike promene ovog meseca. Već drugog dana ovog meseca Venera i Uran će se sudariti pa može biti velike dramatike, prekida, naglih situacija. Ovo je mesec i velikih troškova, ali neke poruke: Sve je dozvoljeno leti.Super Full Moon u znaku Jarca imamo od ponedeljka 3.07. koji može povećavati neki teret i velika čišćenja, a Mlad Mesec 17.07. kao znak neznosti i sreće. Planeta Mars napušta znak Lav 10.07 i do kraja avgusta boraviće u zemljanom znaku Device malo nas zaposliti i davati nam umerenija ali racionalnija rešenja. Merkur menja znak čak 3 puta, i iz znaka Raka ulazi u znak Lav od 11.07 u kome će boraviti sve do 28.07. kada će preći u znak Device. Negde kraj meseca može biti obojen poslovnim obavezama, radom, sredjivanjem mnogih stvari koje su dugo stajale. Ali ne brinite biće itekako vremena za odmor, putovanja, ljubav i zabavu. Početak i sam kraj meseca mogu nositi neočekivane promene u avio saobracaju za koje će vam trebati mnogo strpljenja, ali i sklonost veliko brzini, čekanju na granicama, pa neće biti baš jednostavno.Venera će čak dva puta napraviti inkonjukciju sa retrogradnim Neptunom gradeći kreativnost, ali dosta romantičnosti, ali otkrivanja istine 15 i 30.07. Iako iz neke dramatičnosti možemo ući u sredinu meseca sa umerenijim ciljevima, kraj meseca može biti itekako turbulentan. Ljubav, uzivanje, finansije mogu biti tema broj 1, ali sve može ici van plana. Posebno period od 20-22.07. nosice neke tuznije dogadjaje ili iskusenja. Nebo će malo izazivati, pa nagradjivati, ali će tražiti mnogo truda i strpljenja za sve ono pto bi trebalo da vas ispuni. Ovih dana vam pisem detaljniji pregled, pa ćemo videti i šta možemo očekivati.

Već prvog dana ovog meseca Sunce i Merkur će se susresti na 9 stepenu znaka Raka noseci jednu toplu, emotivnu, misaonu energiju praćenu inspiracijom i pogledom na prošlost. Jaki susreti, vesti, putovanja, povoljno vreme za ispite, nekretnine, odmor, prijemne ispite, porodične dogadjaje biće veoma intezivno. Vesti sa osobama iz prošlosti mogu ostaviti utisak ili potpisivanja koja mogu imati plodan start ovog meseca. Merkur u znaku Raka imaće jako optimističan aspekt sa Jupiterom iz znaka Bika, pa je prvi dan ovog meseca odličan za trgovinu, prodaju, posredovanje ili mentalni rad. Srećan aspekt Sunca i Jupitera od podneva može doneti vreme sreće, zaštite i blagostanja, podrške porodice, ali i mogućnosti uspostavljanja harmonije. Medjutim, Mesec koji će boraviti u znaku Strelca tokom subote može doneti loš aspekt sa Saturnom, pa računajte na izuzetno velike gužve u inostranstvu, na granicama, ali povremene nagle promene raspoloženja i neke nepotrebne brige i analize. Ipak, 1 dan ovog meseca može doneti poklone neba, dobre vesti i mogućnost da motivišete sebe u svemu što je stajalo, gomilalo se ili u nečemu što vam i nije baš išlo od ruke. Zbog blizine Super Moon Punog Meseca može biti povremenih oscilacija u emotivnim odnosima ili autoritetima. Reumatskim bolesnicima neće prijati današnji dan. 
Nedelja, 2.07. nosiće do 15h nešto optimističnije aspekte Meseca koji će imati trigon sa Venerom i Marsom iz znaka Lava pa možemo osećati više energije, akcije, ljubavi, strasti i potencijala. Medjutim, nedelja nosi baš pred Pun Mesec veoma izazovan aspekt Venere i Urana koji može doneti eksplozivne neprijatne emotivne situacije, prekide, dramatiku, nagle troškove i probleme posebno u popodnevnim satima. Možete imati želju da napravite neke promene u svom odnosu ili udjete u nov odnos. Kvadrat Meseca i retrogradnog Neptuna od 15:30 može doenti umor, konfuziju, psihološke probleme, ali i sklonost razočarenjima. Može biti mogućnosti gubitaka ili neočekivanih troškova u inostranstvu. U povećanju izdaja ili neke neprijatnosti. Mesec menja znak i ulazi u znak Jarac od 19:21 noseći jednu kontrolisanu energiju, ali sklonost nostalgiji i okrenutosti prošlosti. Dan pred Pun Mesec može doneti od nagle sreće , euforije do potpune potištenosti. 

Srećno u Julu - Lp vikend, Astro Luna


# currentmood# jul 2023# nebo nas voli


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski