недеља, 4. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -5.12.2022.


 Nova nedelja je pred nama, sa izazovnim Punim Mesecom 8.12., ali prelaskom Merkura i Venere u znak Jarac. Negde ćemo morati da napravimo bolju kontrolu i organizaciju u naš život, ali da se uozbiljimo da završimo godinu sa što manje opterećenja( to je preporuka). Nedelja koja je pred nama svakako nosi i preterano materijalno, mentalno i emotivno trošenje, kao i vrlo nepromišljene reči, reakcije, znate ono po principu" u pogrešno vreme na pogrešnom mestu" pa svakako treba ući u ovu nedelju sa pokretanjem novih ideja, kreativnošću, boljim razumevanjem svojih potreba, ali i drugih, i nekom bazom pravljenja opšteg kompromisa. 

Nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Bika, pa potreba za sigurnošću, emocijama, maštanjem, hedonizmom, kupovinama i trošenjem novca mogu biti u prvom planu. Uticaj Venere u znaku Strelca  u kvadratu sa Neptunom koji je krenuo direktno može doneti mnogo idealizma, ali i prilične konfuzije. Negde se moramo malkice vratiti u realnost i pokušati danas biti objektivni. Razočarenja, loše procene, osećanje manje podrške od strane drugih mogu biti povećani i danas. 

Danas Mesec može da nam pokrene  i potrebu za hranom i slatkišima, jer konjukcija sa Rx Uranom može nositi i neki pad šećera/ pritiska ili pojačan hromonski stres usled obaveza ili emotivnih dešavanja. Danas je jako pozitivan dan da budete kreativni u stvarima koje volite i koji vam idu, i da izaberete vreme kako ćete se opustiti kroz neki talenat ili hobi. Bilo bi dobro ako možete da ne lenčarite, jer ćete imati onda puno samoanaliza i osećanja nekakve psihološke slabosti. Ako možete oslonite se na sebe, jer pomoć drugih neće doći u vreme koje vi želite. Imamo danas i kontakt Meseca i Severnog čvora koji može doneti da imamo potrebu da bacimo sve što nas je povredilo ili unazadilo prethodnih dana/ meseca i da okrenemo novi list. 

Može biti dobro vreme da nešto novo pokrenete ili skupite hrabrost da se suočite sa nečim što vas je zabolelo. Neki čudan optimizam pomešan sa pojačanim unutrašnjim tenzijama, sa oscilacijama izmedju zaboravnosti i ambicija. 

Iako smo u nedelji koja može doneti velika suočavanja, početak nedelje može nositi neku naglu sreću koju vi sami možete pokrenuti svojim radom i trudom. 

Emocije jesu ranjivije, ali kod onih koji imaju stabilan odnos, hrana, uživanje i maženje može doneti lepu povezanost, dok kod onih koji prolaze težak period, bolje vreme da odleže, stave tačku i krenu napred. 

Mislite danas malo više o sebi. Danas možete iznenaditi sebe koliko možete. Neće vam trebati pohvale. Pohvalite sami sebe. Idealno vreme da kupite kućnog ljubimca ili nešto što vam može doneti snagu i naglu sreću.



Lp početak nedelje, Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski